A RATIONAL egész nyáron online is támogatja a vendéglátóipari szakembereket

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 02. 08:00

A RATIONAL – a termikus főzési megoldások vezető gyártója – online webináriumot hozott létre magyar nyelven, amely gyakorlati segítséget nyújt a vendéglátóipari szakembereknek ahhoz, hogy ismét sikeresen működtessék vállalkozásukat.

„Az ügyfelek az üzletünk középpontjában állnak, és örömmel várjuk, hogy további támogatást nyújthassunk nekik” – mondja Szekeres Tibor, a Rational Magyarország vezető értékesítési igazgatója. „A korlátozások enyhülésével az iparág valóban mozgalmas nyarat remél, és így is készül. Ezért hoztuk létre webináriumainkat, hogy ezzel is segítsük őket."

A RATIONAL egész nyáron minden szerdán online főzőbemutatókat tart. Az olyan vendéglátóipari szakemberek számára, akik szeretnék látni a legújabb technológiát és trendeket az intelligens konyhai készülékeknél, ez egyedülálló lehetőség. A regisztráció ingyenes. A webináriumokat a RATIONAL mesterszakácsa moderálja, míg az ismert séf, Serényi Zsolt RATIONAL készülékekben főz, hogy megmutassa azok előnyeit a konyhában.

Fedezze fel a fantasztikus főzési eredményeket, és inspirálódjon a könnyű használat által. A 2020-ban piacra került új kombipároló, az iCombi Pro bemutatásához regisztrálni az iCombi Pro regisztrációs oldalon lehet.

Hasonló módon regisztrálhatnak az iVario nevű multifunkcionális főzőeszközre, a regisztrációkat az iVario regisztrációs oldalán lehet megtenni. A RATIONAL szakácsa online válaszol minden kérdésre ezen a 45 perces webináriumon.

 

Ha további kérdése van, vagy ha a készülékeket élőben is meg szeretné tekinteni, vegye fel a kapcsolatot a budapesti RATIONAL csapattal a 1152 Budapest, Szentmihályi út 167–169. AsiaCenter címen vagy e-mailen: info-hungary@rational-online.com, vagy látogasson el a rational-online.com weboldalra.

(x)

 


 

Fotó: Rational AG

.