A Rational újratervezte a ConnectedCooking alkalmazást

Forrás: turizmus.com

 2022. május 12. 12:45

Éppen időben, a ConnectedCooking ötödik évfordulója alkalmából, a Rational elindítja ingyenes ConnectedCooking alkalmazásának, a Rational digitális konyhakezelő rendszerének átfogó frissítését.

Az új verzióhoz optimalizálták a felhasználói felület kialakítását, átdolgozták a kezdőoldalt, így a legfrissebb tartalmak, például új videók és receptek jelennek meg elsőként, valamint bővült a kereső funkció. A felhasználó az alkalmazás segítségével mindig áttekintést kap az összes, hálózatba kapcsolt Rational egységről, és közvetlenül elérheti azokat. A HACCP-adatok ellenőrizhetők és letölthetők, valamint megtekinthetők a készülék, az alkalmazás és a tisztítás részletei. A globális receptkönyvtár inspirációként szolgál, de könnyedén elkészítheti saját receptjeit is. Ez most egyszerűen működik diktálással és közvetlen képrögzítéssel.

Fotó: Rational

Az öt évvel ezelőtt elindított ConnectedCooking a RATIONAL-t úttörővé tette az iparágban a konyhai munkafolyamatok digitalizálása terén. Azóta a digitális platform folyamatosan fejlődik, és számos konyhában az inspiráció és a biztonság szinonimája. Az átdolgozott ConnectedCooking alkalmazás ingyenesen elérhető a Google Playen vagy az App Store-on keresztül.

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország
Bemutató- és tréningközpont

1152 Budapest
Szentmihályi út 167–169.
AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

E-mail: info-hungary@rational-online.com

Web: https://www.rational-online.com

(X)