A Rational válasza az elviteles üzemelés kihívásaira

Forrás: turizmus.com

 2020. május 06. 10:26

Bár az elvitelre történő vendéglátás kihívásai sokrétűek, a Rational válasza egyszerű: Intelligencia.

Az új iCombi Pro készülék 50%-kal nagyobb termelékenységet, 10%-kal rövidebb főzési időt és 10%-kal alacsonyabb energiafogyasztást kombinál egyetlen főzési rendszerben az előző modellhez képest, miközben garantálja a kiemelkedő egyöntetiséget, még teljes terhelésnél is.

Az időre és az energiára optimalizált főzés, valamint a főzési folyamatba történő beavatkozás nagyobb rugalmasságot biztosít a konyhában. Az ultragyors átmeneti tisztítás mindössze 12 perc alatt minimálisra csökkenti az állásidőket.

Az iCombi Pro titka főzési intelligenciája

Fotó: Rational

"Számos vendéglátó-ipari vállalkozás készségek hiányában és költségszükségletben szenved az ügyfelek magasabb elvárásai mellett" - mondja Tibor Szekeres, a Rational magyarországi ügyvezető igazgatója.

A szakácsok ezért rugalmas, egyszerű és hatékony támogatást igényelnek az intelligens funkcióktól, mint például az iCombi Pro.

Az iCombi Pro titka főzési intelligenciája. Az érzékelőkkel együtt, amelyek tényleges adatokat, például az élelmiszer méretét, mennyiségét és állapotát továbbítják, az iCombi Pro pontosan és reprodukálható eredményekkel szabályozza a teljes főzési folyamatot.

Ha olyan feltételek változnak, mint például az élelmiszer hőmérséklete vagy az ajtónyitás időtartama, az iCookingSuite intelligensen állítja be a főzési folyamatot. Bármilyen ételt, bármennyi személyre is, mindig a lehető leggyorsabban és kiválóan készíti el.

További ventilátorkerekek, az optimalizált főzőkészülék geometriája és a nagyobb páramentesítési teljesítmény akár 50%-kal nagyobb terhelést és rövidebb főzési időt tesz lehetővé az előző modellhez képest.

Az iDensityControl, az intelligens klímaszabályozás gondoskodik arról, hogy minden zökkenőmentesen működjön. A kéreg, a grill minták és a ropogós bevonatok garantáltak, és az optimális főzési klímakezelés olyan finom ételeket is eredményez, mint a quiche.

Az iProductionManager segítségével a teljes gyártási folyamatot, akár különféle ételekkel is, intelligensen szabályozzák. A felhasználó meghatározza, hogy idő- vagy energiaoptimalizáló rendszerrel szeretne főzni, vagy egy meghatározott célidőt állít be, és az iCombi Pro minden másról gondoskodni fog. Tudja, mit lehet együtt főzni, és megmutatja, amikor egy élelmiszeripari termék nem felel meg a készülék hőmérsékletének.

Ehhez hozzájárul az intelligens iCareSystem tisztítórendszer is, amely csak egy 12 percet igényel az ultragyors átmeneti tisztításhoz.

Az összes tisztítóprogram csak foszfátmentes tisztító tablettákat használ, az előző modellhez viszonyítva fele annyit. Az alacsonyabb fogyasztás mellett - amelyet az Energy Star is megerősített - az iCombi Pro rendkívül fenntartható főzési rendszer.

Az időre és az energiára optimalizált főzés, valamint a főzési folyamatba történő beavatkozás nagyobb rugalmasságot biztosít a konyhában

Fotó: Rational

Az intuitív működési koncepció végigvezeti a felhasználót a gyártási sorrendben vizuális nyelvvel, logikus munkalépésekkel és világos, interaktív utasítások segítségével, és a főzési rendszert gyorsan elérhetővé teszi még képzetlen személyzet számára is.

A WLAN be van építve az iCombi Pro-ba is, amely gyors és egyszerű kapcsolatot biztosít a ConnectedCooking Rational hálózattal, valamint a konyhai folyamatok hatékony kezelésével.

Az iCombi Pro már kapható különféle méretekben a kereskedőktől, a kompakt XS-től a 20-2 / 1-ig. Info: rational-online.com. (x)