A román piac felé is nyit a Previo szálláshelykezelő szoftver

Forrás: turizmus.com

 2024. március 26. 16:34

A Previo eddig a V4-országok területére koncentrált, azonban következő lépésként a román szálláshelyek felé is nyit a szálláskezelő szoftver. A tervekről a csoport magyarországi működésének irányítója, a Previo.hu Kft. ügyvezetője, Jákri Zsolt adott tájékoztatást.

Közép-Európa vezető szállodai ügyvitelirendszer-szolgáltatója eddig a V4-országok területére koncentrált, ahol jelenleg 4100-nál több szálláshelynek nyújtanak szolgáltatást. A cég a következő lépést a román szálláshelyek felé teszi meg.

"A cégcsoport kiváló tavalyi eredményei mellett egy ideje már dolgozunk a román piacra történő belépésen. Eddig hagyományosan négy országra fókuszáltunk, a lengyel, cseh, szlovák és magyar szálláshelyeket akartuk minél jobban kiszolgálni, aktívan ezeken a piacokon vagyunk jelen, megkeresés esetén persze szolgáltatunk a világ bármely pontján, így kerültek megoldásaink Görögországtól az Egyesült Államokig rengeteg helyre" – árulta el a Previo.hu Kft. ügyvezetője, Jákri Zsolt.

A román piacra szeretne belépni a Previo.hu

Fotó: 123rf.com

Hozzátette: "Egy ideje már zajlanak az előkészületek a következő nagyobb ugrásra. Cseh anyacégünkkel együttműködve 2024-ben elindult a romániai értékesítés, elkészült a rendszer lokalizációja, integrációkat fejlesztünk helyi szolgáltatókkal. Román cégünk bejegyzése is megtörtént, illetve építjük fel a helyi csapatot, a magyar kollégák támogatásával."

Mivel a cég kiemelt hangsúlyt helyez a terméktámogatás magas színvonalára, a román partnerekkel kapcsolatos support feladatokat az első időszakban a nagy rutinnal rendelkező magyar részleg látja el három nyelven (román, magyar, angol), Cserhalmi Dalma vezetésével, aki a Previo.hu Kft. Head of Support pozícióját tölti be.