A saját médiafejlesztés a turisztikai kommunikáció jövője

Forrás: turizmus.com

 2017. május 11. 15:42

A 49 fős mezőnyben a Spirit Hotel saját médiafelületek fejlesztésével nyert díjakat a TSMA-n szállodai Facebook oldal és Social Branding kategóriában.

Stratégiai célok alapján a saját médiafelületek rendszerbe szervezésével egy kommunikációs ökoszisztéma épült fel a Spirit Hotel hagyományos kommunikációja mellé.


Természetesen továbbra is fontos szerep hárul a klasszikus marketing és pr eszközök használatára a kampánytervezésnél, de a jövő útja mindenképpen az, hogy a hotel ne csak akkor jelenjen meg a célcsoportok életében, amikor éppen utazást terveznek. Ennek kulcsa a minőségi és könnyen elérhető content, ami ugyan köthető a szálloda értékeihez, szolgáltatásaihoz és hangulatához, de mégsem kíván egyből eladni semmit. Ennél sokkal fontosabb, hogy folyamatos érdeklődést tartson fenn a márkával kapcsolatban azoknál, akik potenciálisan a szálloda vendégei lehetnek.

„Az év ötcsillagos szállodájaként muszáj követnünk az aktuális nemzetközi trendeket, mind a szolgáltatások, mind a kommunikáció terén.” – mondta el Kaisinger András a Spirit Hotel ügyvezetője.

A Spirit Hotel kommunikációs ügynöksége a PLANB Magyarország Kft.

(x)