A Samsung és az AccorHotels stratégiai együttműködésre lépett

Forrás: turizmus.com

 2015. november 10. 16:01

Kiemelt beszállítóként a Samsung Electronics szereli fel az AccorHotels 92 országban működő létesítményeit Smart Hospitality Display technológiával, és egy kísérleti hotel létesítéséről is megállapodtak.

Az AccorHotels kiemelt beszállítójaként a Samsung UHD kijelzők nemcsak a hotelszobákban, de a közösségi terekben is megjelennek, beleértve a lobby-, a bár- és az éttermi helyiségeket. Ezzel a technológiai frissítéssel a Samsung egy „minden egyben" megoldást biztosít a személyzetnek, a vendégek pedig az eddiginél is rugalmasabb, személyre szabott és lenyűgöző vizuális élménnyel találkozhatnak.

Az együttműködéssel az AccorHotels leányvállalatai számára – beleértve a Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure, Ibis és egyéb globális vállalatokat – intuitív és prémium hotel szolgáltatások széles választéka válik elérhetővé. Ilyen szolgáltatás lesz többek között a Samsung LYNK Hospitality Management technológia, ami kényelmes és szórakoztató élményt nyújt a vendégeknek az automatizált folyamatoknak köszönhetően. A felület a vendégeknek és a szálloda személyzetének is egy magasabb szintű kontrollt biztosít a hotel és a szoba környezetének különböző területein, a fényviszonyok és energiahasználat beállításától kezdve a személyzeti és munkafeladatok irányításáig.

A partneri együttműködés elősegíti továbbá olyan szolgáltatások bevezetését, mint a felhőalapú vezeték nélküli nyomtatás, valamint a digitális tartalmak elérhetősége, beleértve a video-on-demand (VOD) és streaming felületeket is.

A kiemelt beszállítói megállapodással a Samsung és az AccorHotels tovább bővíti partneri kapcsolatait, ezzel világszerte egy modern és technológia-központú hotelkoncepciót vezetnek be.

A két vállalat továbbá ismertette jövőbeni tervét is egy Szöulban építendő kísérleti hotelről. A tervezett szálloda különlegessége, hogy a legújabb technológiai vívmányok használatával egy összetett kapcsolódási rendszert alakítanak ki, ami egyedülállóan interaktív felhasználói élményt nyújt majd vendégeinek.