A Service4You 3 szállodája is csatlakozik a KidsOasis programhoz

Forrás: turizmus.com

 2014. október 08. 15:35

A Service4You szállodák eddig is szem előtt tartották a család-és gyerekbarát szolgáltatásokat, amelyek MóKaland márkanév alatt a ceglédi Aquarell Hotelben, az orosházi Hotel Alföld Gyöngye szállodában és a kehidakustányi Kehida Family Resortban érhetők el.

Októberben pedig mind a három szálloda a KidsOasis - minősített családbarát szálláshelyek -auditja elé néz és befejezni tervezi a minősítési cím megszerzése érdekében szükséges további fejlesztéseket.

„Örülünk az egységesen meghatározott kritériumrendszer felállításának, hiszen ezzel a szállodai minősítések mellett a család-és gyermekbarát szolgáltatások színvonala is sztenderdizálható, így a családok pontosan tudják az adott szálláshelyen mire számíthatnak.” - mondta Boldizsár Zoltán a Service4You társtulajdonosa.

„Eddig is nagy hangsúlyt fektettünk a gyermekbarát szoláltatásainkra” - mondta Klemm Balázs a Service4You társtulajdonosa. Mind a belső programkívánatunkban, mind a biztosított felszerelések és eszközök minőségében a minőséget tartottuk eddig is szem előtt. A csatlakozás hatására számos területen, így az étteremben, a közösségi területeken, és helyenként a családi szobákban megvalósultak azok a fejlesztések, amelyek a szállodai tartózkodást a legkisebb, de legfontosabb vendégek számára még kellemesebbé, felhőtlenebbé tehetik.