A Service4You harmadik szállodája is megkapta a KidsOasis minősítést

Forrás: turizmus.com

 2014. november 05. 16:35

A ceglédi Hotel Aquarell**** valamint a Hotel Alföld Gyöngye***superior után a mai nappal a Kehida Family Resort is megkapta a KidsOasis négy szélforgós minősítését.

Legény Nikolett, a Service4You project koordinátora az esemény kapcsán elmondta: a MóKaland koncepciónk létrehozásakor nagyon bíztunk egy egységes, minőségi szintet meghatározó biztosítási rendszer létrejöttében; a KidsOasisban ezt meg is találtuk.

Eddig is nagy hangsúlyt fektettünk a gyermekbarát szoláltatásainkra. Mind a belső programkívánatunkban, mind a biztosított felszerelések és eszközök tekintetében a minőséget tartottuk eddig is szem előtt és nem lesz ez másképp a jövőben sem. Sok dolgunk van, hiszen folyamatosan, napról napra kell új, minőségi szolgáltatást biztosítani legifjabb vendégeinknek.

Kőmíves Zoltán, a Kehida Family Resort igazgatója elmondta: már a szálloda neve is a családbarát jelleget sugallja és eddig is törekedtünk arra, hogy a legkisebb vendégeink és így a családok igényeinek mindenben meg tudjuk felelni. A KidsOasis rendszeréhez való csatlakozással tovább folytatjuk a megkezdett irányt. Eltökéltek vagyunk abban, hogy a lehető legjobb szolgáltatást biztosítsuk vendégeinknek a jövőben is.

A fényképen: Legény Nikolett a MóKaland project koordinátora és Gergály Tamás a Service4You Balatoni régiójának értékesítési igazgatója.