A Service4You legújabb tagja: Pilvax Hotel*** Kalocsa

Forrás: turizmus.com

 2016. július 07. 14:09

Július 4-től foglalhatóvá vált a Pilvax Hotel***, Kalocsa egyetlen szállodája, mely a belvárosban helyezkedik el. Egy 1820-as években épült lakóház átalakításával jött létre, megőrizve a régi értékeket, viselve a modern stílusjegyeket.

A különleges építészeti remekműnek számító létesítményben 15 klimatizált, LCD-tévével felszerelt és wifi-eléréssel rendelkező – többek között egy akadálymentesített is – szoba található.

A szálloda 24 órás elérhetőséggel, 24 beállós parkolóval, kávézóval, borpincével, konferenciateremmel, a recepción idegen nyelvet is beszélő személyzettel várja vendégeit. A szállóvendégek kényelmét online foglalási rendszer, bankkártya-elfogadás, értékmegőrzés is szolgálja majd, az itt töltött időt pedig bizonyára még kellemesebbé és emlékezetesebbé fogja tenni az emeleti finn szauna és pihenő.

Boldizsár Zoltán, a Service4You ügyvezetője elmondta, büszkék arra, hogy egy ilyen különleges építészeti és történelmi emlékekkel bíró szállodával emelhetik Kalocsa turisztikai potenciálját. Bíznak benne, hogy a hotel megnyitásának köszönhetően egyre több magyar és külföldi vendég fogja felfedezni a város rejtette vallási, történelmi és kulturális értékeit. (x)