A Sirha Budapest kétharmada betelt

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 09. 11:27

2020. február 4. és 6. között immár negyedik alkalommal rendezik meg a régió legjelentősebb szálloda- és vendéglátóipari, élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, csomagolóipari és gasztronómiai szakkiállítását.

A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban zajló szakkiállításra legutóbb 21 500 látogató érkezett, közel 40%-uk a szállodai és éttermi vendéglátás területéről. A szakemberek mintegy 60%-a volt tulajdonos, cégvezető, beszerző, séf, pék vagy cukrász.

A szakkiállításra legutóbb 21.500 látogató érkezett

Fotó: Hungexpo

Számukra legutóbb mintegy 300 vállalkozás mutatkozott be, melyek közül 130 már egész biztosan kiállít jövőre is, hiszen már most több mint 7 000 m2-t lefoglaltak az érdeklődő cégek a 2020-as Sirha Budapestre, mely több mint a kiállítási terület kétharmada. A még szabad területek október 31-ig kedvezményes helydíjakon vehetők igénybe.

Az idei rendezvényen is több szakmai megmérettetés lesz

Fotó: Hungexpo

A Sirha Budapest minden alkalommal nagy hangsúlyt helyez a kapcsolatépítésre, így a szakembereknek számos lehetőségük lesz üzleti megbeszéléseket foglalni, illetve lebonyolítani, hogy találkozzanak meglévő partnereikkel, vagy új kapcsolatokat alakítsanak ki.

Mindemellett természetesen jövőre sem maradnak el az olyan szakmai megmérettetések, mint a Bocuse d’Or magyar döntője, az International Catering Cup magyar döntője a Közétkeztetési Szakácsverseny vagy a Sirha Budapest Desszert Verseny.

A SIrha Budapest a régió legjelentősebb szakkiállítása

Fotó: Hungexpo

Bővebb információkért látogasson el a www.sirha-budapest.com weboldalra.

A Sirha Budapest kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin. (X)