A SIRHA szakkiállításon indult útjára a Vend-Tex Kft. szállodai és vendéglátóipari felmérése

Forrás: turizmus.com

 2018. május 09. 14:24

Idén májusban fennállásának 25. évfordulóját ünnepeli hazánk egyik legnagyobb szállodai és éttermi textília beszállítója, a Vend-Tex Kft. Ezért, és persze a szakmai presztízs miatt is különleges tervekkel készültek a cégnél a februári Sirha Budapest, prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításra, ahol végül valóban a szakma krémje vonult fel -  kiállítói és látogatói oldalról egyaránt.

A legfontosabb az ügyfél

A Vend-Tex Kft. számára - termékei bemutatása mellett - azért is nyújtott kiváló alkalmat a szakkiállítás, mert egy nagyszabású felmérés első lépéseit tehették meg itt. A cég több évtizedes sikerének titka ugyanis mindig is az volt, hogy gyakorlatiasan, az ügyfelek valós igényeit figyelembe véve tervezték meg textíliáikat és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat is. Az erős ügyfél központúság, és a hazai - némileg speciális - piac ismerete miatt pedig a cégfolyamatosan kutatta vásárlói és partnerei igényeit.

A SIRHA szakkiállításon ezért egy új felméréssel fogadták látogatóikat, akik között természetesen nem csak meglévő vevők, hanem potenciális jövőbeli vásárlók is feltűntek. A Vend-Tex Kft. azonban utóbbiak igényeikre is kíváncsi volt, hiszen a cég célja egyértelműen az, hogy minél teljesebb képet kapjon a hazai szállodai és vendéglátóipari igényekről. Ennek érdekében a szakmában dolgozókat - többek között - vásárlási szokásaikról, akciókra való nyitottságukról és a textília vásárlás tudatosságáról kérdezték.

Online folytatódik a felmérés

A felmérés ezzel nem ért véget, a Vend-Tex Kft. ugyanis online is elérhetővé tette a kérdőívet, melynek kitöltésében minden olyan szállodai és vendéglátóipari szakemberre számítanak, akiknek fontos, hogy a jövőben még inkább kiszolgálják a beszállítók az igényeit.

Töltse ki Ön is a felmérést!

Bemutatkoztak az új frottír termékek

Az igényfelmérés mellett a Vend-Tex Kft. bemutatót is tartott a kiállításon. Pontosan azért, mert a cég esetében az ügyfélközpontúság valódi jelentéssel bír, már jó ideje készültek arra, hogy egyik legnépszerűbb termékkörüket megújíthassák. Igaz, a frottír termékek esetében már 2004-ben újítottak, mikor megjelentek a piacon az alacsony és egyben sűrű hurokbeállítású technológiával, mely révén a textíliák kevésbé voltak hajlamosak a hurokkihúzódásra.

Most azonban eljött az ideje annak, hogy a cég ismét előre lépjen egyet, ami azok számára jelent megoldást, akiknek a kiváló minőség mellett számít az üzemeltetési, mosatási költség is.  A törölközők, fürdőlepedők, kádelők kevésbé sérülékenyebbek, bársonyosabbak, és egyben hosszabb élettartamúak.

Az új frottír termékek jellemzői:

  • Az új fejlesztésű frottír törölközők hosszirányban szegetlenek, ezzel jelentősen csökkentve a termékek kopási sebességét.
  • Az új technológiájú Piring termékek mosási költségei csökkennek, annak ellenére, hogy a termékek nedvszívó képessége változatlan marad, és a vendégek bársonyosabb tapintású, hosszabb élettartamú, bekeményedésre kevésbé hajlamos termékekkel találkoznak, biztosítva részükre a magasabb komfort érzést.

(X)