A Szallas.hu-val szövetkezett az Erzsébet-program

Forrás: turizmus.com

 2020. március 03. 12:21

Több mint 10 ezer szálláshely közül választhatnak az Erzsébet-program pályázat nyertesei. A Szallas.hu közreműködik az Erzsébet-program 2020-as üdüléseinek lebonyolításában.

A Szallas.hu közleménye szerint bármely magyarországi szállásadó önkéntesen dönthet arról, hogy elfogadja-e az Erzsébet-program Szálláshelyutalványt.

Az Erzsébet-program pályázat nyertesei idén több mint 10 ezer, zömében apartman típusú szállást foglalhatnak a Szallas.hu közreműködésével.

Az előző években a nyugdíjasok kizárólag elő- és utószezonban mehettek pihenni, idén azonban ez a korlát sincs. „A foglalási rendszerünknek és a programban résztvevő partnereinknek köszönhetően biztosan mindenki megtalálja a saját elképzelésének legmegfelelőbb szálláshelyet" – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu Csoport vezérigazgatója.

Az Erzsébet-program Szálláshelyutalványokkal március 30-tól június 14-éig tudnak a kedvezményezettek szállást foglalni. A nyertes pályázók év végéig – az adott szálláshely foglaltságának függvényében − bármilyen dátumot meghatározhatnak az utazás első napjának, de legkésőbb 2020. december 31-ig meg kell kezdeni az üdülést.

Az Erzsébet-program szociális üdülésére többek között a nagycsaládosok is pályázhattak

Fotó: 123rf.com

Az elnyert üdülési támogatás a programban részt vevő, az erzsebet.szallas.hu oldalon szereplő szállásadóknál használható fel. A szállás kiválasztásakor a kedvezményezett dönthet úgy, hogy a támogatási összeget kiegészíti, így az elnyert összegnél magasabb értékben is foglalhat.

Az Erzsébet-program szociális üdülésére nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékossággal élők és fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok pályázhattak.