A Szallas.hu segít az Ukrajnából menekülőknek

Szerző: Irházi János

Forrás: turizmus.com

 2022. február 25. 15:55

Közösségi oldalán hozta nyilvánosságra a cég, hogy három országban is segítenek biztonságos átmeneti szállást találni a háború miatt elmenekülőknek.

A szállásközvetítő jutalékmentesen köti össze az Ukrajnából érkezőket azokkal a szállásokkal, amelyek térítésmentesen vagy kedvezményesen tudják fogadni a menekülőket, vagy egyéb felajánlással segítik a rászorulókat.

„Most végzünk egy felmérést a szállásadók körében, hogy ki, milyen kedvezményekkel tudna segíteni a menekülteknek, mert fő célunk, hogy a legkedvezőbb feltételek mellett találjanak ideiglenes szállást maguknak” – mondta lapunknak Kelemen Lili, a Szallas.hu sajtósa, PR-munkatársa.

A cég Magyarország mellett Romániában és Lengyelországban is közvetít a menekültek és a szálláshelyek között, ugyanakkor ígérik, hogy az elkövetkező időszakban megerősítik az ügyfélszolgálataik kapacitását. Az internetes portáljukat most fejlesztik annak érdekében, hogy elkülönített helyen jelenjenek meg azok a szállásadók, akik részt akarnak venni a kampányban.

A tunyogmatolcsi Székely Fogadó több menekülőt is befogadott

Fotó: szekelyfogadotunyogmatolcs.hu

Ügyfélszolgálatuk a +36-30/344-2000 (9.00-18.00 óra között) telefonszámon, vagy a szallas@szallas.hu e-mail-címen érhető el.

Közben jó példával rukkolt elő a tunyogmatolcsi (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) Székely Fogadó, amely közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, hogy 18 szobájukban máris 42 embernek biztosítanak szállást, meleg ételt.