A szálloda- és vendéglátóipar legnagyobb vezetői a Budapesti Metropolitan Egyetemen

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 27. 13:07

A Budapesti Metropolitan Egyetem Turizmus, Szabadidő és Szálloda Intézete 2016. október 26-28. között rendezi meg az egyetem Nagy Lajos király úti campusán az EuroCHRIE (The Hospitality Educators) éves konferenciáját.

A szállodai és vendéglátóipari szakma éves seregszemléjén több mint 250 szakértő vesz majd részt több, mint 30 országból. A nemzetközi konferencián a résztvevők megosztják a vendéglátás, a turizmus és rendezvényszervezés, valamint a szakmai képzés területén kialakított sikeres gyakorlatokat és megoldásokat, hogy további lendületet adjanak az iparágnak.

A rendezvényen számos olyan nemzetközileg elismert előadó vesz részt, mint Jeremy McCarthy (a Mandarin Oriental szállodalánc Globális Spa igazgatója) vagy Franz Linser (a Global Wellness Summit társszervezője). A nyitóelőadást Melanie Smith és Puczkó László egészségturizmus szakértők, a METU vezető munkatársai tartják.

A konferencia programjában (http://eurochriebudapest2016.org/) szakmai workshopok is lesznek, melyek többsége a szakmai érdeklődők számára díjtalan. Az interaktív találkozókon többek között megvitatják a szállodaipari elemzések tanúsítványaival kapcsolatos előrelépéseket, valamint a HOTS és az újgenerációs szimulációk területén elért eredményeket. Emellett a résztvevők oktatási szempontból is rálátást kapnak az afrikai kontinensre.

A konferencia lebonyolításában a WECO Travel, a BGYH Zrt. és BFTK a METU szakmai partnereként vesz részt.