A szállodák árazási döntéseit segíti az OTA Insight új platformja

Forrás: turizmus.com

 2023. március 10. 13:44

A szállodatulajdonosok mostantól egy helyen férhetnek hozzá a legfőbb versenytársaikról szóló információkhoz, ugyanis az OTA Insight, a vendéglátóipar felhőalapú adatintelligencia-platformja a Rate Insight+ elindításával a rövid távú bérbeadással kapcsolatos adatokkal egészítette ki platformját.

Az STR-adatokkal való kiegészítéssel a Rate Insight+ teljes képet fest a szállodatulajdonosok versenyhelyzetéről. A továbbfejlesztett platform lehetővé teszi a szállodák számára, hogy egyetlen egyszerű és könnyen használható eszköz segítségével javítsák a piacukon a kereslet, a kihasználtság és az árak alapján hozott árazási döntéseket – idézi a VIMOSZ hírlevelében a Phocuswire cikkét.

Az STR-adatokkal való kiegészítéssel a Rate Insight+ segítséget nyújt  a szállodáknak az árazási döntésekben

Fotó: 123rf.com

 

Az Egyesült Államokban a szállást foglaló emberek 64 százaléka gondolt arra, hogy szállodát is igénybe vesz a tartózkodásához. Mivel a foglalási oldalak többsége szállodai és rövid távú bérelhető szálláshelyeket is kínál, a piaci konvergencia felgyorsul, és az utazási szokások is változnak. A Rate Insight+ lehetővé teszi a hoteltulajdonosok számára, hogy átfogó megközelítéssel elemezzék piacukat, megértsék a rövid távú bérleti kínálat hatását, és versenyelőnyre tegyenek szert.