A Szallodak.hu – CegesHelyszinek.hu a Celebi Ground Handling új szállásbrókere

Forrás: turizmus.com

 2021. január 06. 17:11

A török tulajdonban lévő Celebi, a Budapest Airport földi kiszolgálásának meghatározó szereplője 2021. január 1-jétől kezdődően kiszervezte szálláshely-közvetítés szolgáltatását.

A layover utasok, a crew, valamint a kisgépes terminálra érkezők szállásfoglalását kizárólagosan a B2B piacon meghatározó pozícióval rendelkező Szallodak.hu – CegesHelyszinek.hu csapata intézi.

A projekt sikeréért a cégen belül a nemzetközi tapasztalatokkal bíró Ábrahám Szabolcs felel, aki a közelmúltban csatlakozott az ügynökséghez – írja közleményében a Szallodak.hu.

A Celebi Ground Handling célja, hogy hatékonyabbá tegye működését egy a turizmus területén elismert professzionális szolgáltató igénybevételével, így megfelelő fókuszt biztosítva egyéb területek fejlesztésére is.

A sorozatos akvizícióknak köszönhetően a Szallodak.hu céges megrendelői partnerköre a háromszorosára nőtt

Fotó: cegeshelyszinek.hu

A Szallodak.hu az új megállapodást olyan sikerként könyvelte el, amely stratégiai fontosságú az ügynökség B2B piaci pozíciójának további erősítésében.

Az online szállásfoglalási szolgáltatóként indult ügynökség az elmúlt években a MICE-szegmens, főként a céges rendezvények szervezésének irányába fordult és a cegeshelyszinek.hu portál lett a zászlóshajója.

Folyamatosan intenzíven növelte előző évi forgalmát, és immáron teljes körű turisztikai és rendezvényszervezési portfólióval áll ügyfelei rendelkezésére, akik között jelentősen nőtt a corporate partnerek és nagyvállalati megbízók száma.

2019-ben felvásárolták a területén megkerülhetetlen rendezvenyhelyszinek.hu, majd a rendezveny.com portálokat, 2020-ban pedig a Szallas.hu-tól vették meg a konferenciahotelek.hu-t, aki így kiszállt a B2B piacról. Az akvizícióknak köszönhetően a Szallodak.hu céges megrendelői partnerköre a háromszorosára nőtt – tájékoztatták szerkesztőségünket.