A Szállodák.hu nyerte az az NN Biztosító turisztikai tenderét

Forrás: turizmus.com

 2015. június 01. 14:46

A Szállodák.hu nyerte el az NN Biztosító 2015 - 2016. évre vonatkozó turisztikai és rendezvény tenderét, amelyben a biztosítótársaság teljes körű belföldi szállás- és rendezvényhelyszín foglalási tevékenységéhez keresett partnert.

A Szallodak.hu lesz partnere az egyik legnagyobb hazai biztosítótársaságnak, akivel korábban is már több esetben sikeresen együttműködtek. A tender keretében 2 évre választotta partneréül a nemrég nevet váltott NN Biztosító, (korábban ING Biztosító) az online szállásfoglalással és corporate utazási szolgáltatásokkal foglalkozó turisztikai portált.

A tender nem csupán az árversenyről szólt, arra törekedtünk, hogy a szolgáltatásaink minőségében tudjunk olyat nyújtani, ami megkülönböztet minket versenytársainktól - emelte ki Tatár György, a Szállodák.hu vezetője.  A vállalati ügyfeleink azért szeretnek velünk dolgozni, mert a 0-24 órában elérhető szolgáltatásainkon túl olyan minőségi és árgaranciát biztosítunk, amiben maximálisan megbízhatnak.

A folyamatosan bővülő kínálattal és a szolgáltatások egyre szélesebb szortimentjével a Szállodák.hu mostanra a corporate üzletágban is intenzív növekedésnek indult. A 4 éve indult vállalkozás 2014-ben megduplázta előző évi forgalmát és ma teljes körű turisztikai portfolióval áll ügyfelei rendelkezésére.

Az átstrukturálásnak köszönhetően mára a vállalati ügyfelek száma meghaladja a 800-at, az event divízió fejlődésének köszönhetően az év szinte minden napjára jutott egy-egy vállalati rendezvény,  emellett az egyéni üzleti ügyfelekről növekedése is 50% feletti.