A tagtoborzásra koncentrál a Skal

 2014. június 18. 16:18

A Zeneakadémián tartotta júniusi ülését a Skal Budapest. Miután szűk körben bejárták a tavaly ősszel teljes pompájában megnyílt létesítmény termeit és kulisszáit, megvitatták az újjáalakulás utáni aktuális teendőket.

Mint minden szervezetben, itt is a tagi aktivitás az egyik legfontosabb és legbizonytalanabb pontja a működésnek. Bíznak viszont benne, hogy a Skal Budapest a nyári, háttérmunkákkal töltött időszakot követően szeptembertől aktív és kibővült szervezetként születik újjá. Tervezik például, hogy a szakmai szervezetekkel szorosabbra fűzve az együttműködést azokat tagként hívnák meg az ülésekre, illetve szintén bizakodásra okot, hogy több budapesti ötcsillagos hotel külföldi vezérigazgatója jelezte már érdeklődését.

Az idén 10 éves budapesti tagozat mindenképpen nagyobb lendületre érdemes, és meg is van benne a potenciál, hiszen a 2009-es, sikeres, ezerfős budapesti Skal Kongresszus idején alkalmanként akár 100-120 - a legmagasabb szinten és rangban dolgozó - turisztikai szakmabeli költött el egy-egy ebédet közösen.

A SKAL International jelenleg 80 országban 400 klubot, és ezen belül 17 ezer tagot számlál. Az alábbi promóciós film amellett, hogy kedvcsináló a csatlakozáshoz, jól érzékelteti a szervezet nemzetközi rangját is: http://www.skal.org/en/promotionalDVD.

A következő Skal ülés időpontja várhatóan július 24., melyre minden szakmabelit várnak, a részletekről a későbbiekben olvasható majd tájékoztatás.