A termékfejlesztés jegyében folytatódik a megújulás a hévízi Európa fitben

Forrás: turizmus.com

 2014. november 29. 15:58

A hévízi Hotel Európa fit****superior szállodában december 1-jétől nagyszabású rekonstrukciós munkálatokba kezdenek, folytatva ezzel az év elején elindult, több ütemből álló felújítási programot.

Az Európai Unió társfinanszírozásával, az AquaSanarium nevet viselő pályázati projekt keretében a szálloda számos területe látványos megújuláson esik át.  Tavasszal a családi apartszobák és a hozzájuk tartozó fürdőszobák, valamint a lakosztályok kaptak teljesen új külsőt, de karácsonyig átépítik a főépületi fürdőszobákat, a drinkbárt, ezen felül  a belső uszoda valamennyi része megszépül, valamint a szálloda halljában is teljesen megújult környezet és enteriőr fogadja majd a vendégeket.

 

A TÜV Medical Wellness Quality Standard tanúsítvánnyal rendelkező, minősített gyógyszálloda elkötelezett a minőség folyamatos emelése, az innováció valamint a fejlesztések szükségessége mellett. A fejlesztéseket a vendégek is díjazták. A májusban elnyert Tripadvisor kiválósági tanúsítvány után nemrégiben a  Gault & Millau beválasztotta a Hotel Európa fit****superior-t az ország legjobb 10 wellness szállodája közé.

December 21-ig a munkálatok befejeződnek, így a karácsonyi és szilveszteri ünnepeket már a megújult szállodában élvezhetik a vendégek – nyilatkozta Könnyid László vezérigazgató a munkálatok elindításakor.