A The Three Corners Europe üzemelteti a Bristolt

 2013. július 31. 16:08

A budapesti székhelyű The Three Corners Europe Hotel Management Kft. a Boutique Hotel Bristol**** tulajdonosaival aláírt megállapodást követően, 2013. augusztus 1-jén átveszi a szálloda vezetését és üzemeltetését.
false

A Hotel Bristol kevesebb, mint öt évvel ezelőtt boutique hotelként nyitotta meg kapuit, az azóta eltelt idő alatt erős piaci pozíciót sikerült elérnie a legjobb négycsillagos budapesti hotelek között. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége is elismerte a fáradozásokat és négycsillagos szállodaként minősítette.

A hotel 49 különböző típusú modern, jól felszerelt szobát kínál vendégei számára, valamint egy hangulatos reggeliző, bár, fitness sarok és két tárgyalóterem igyekszik kielégíteni a vendégek igényét.

A Boutique Hotel Bristol átvételével kevesebb mint hat hónap alatt a második budapesti hotel került be a The Three Corners Hotels & Resorts fejlesztési portfóliójába, mely illeszkedik a cég stratégiai elképzeléseihez. A szálloda vezetésének és napi működtetésének feladata a The Three Corners Europe Hotel Management Kft.-re hárul majd – áll a társaság közleményében.

A The Three Corners Hotels & Resorts számos más szálloda üzemeltetésében vesz részt és közel 3000 szoba tartozik a lánchoz, főként 4 csillagos kategóriában. Fő célkitűzésük, melyet mottójuk is sugall, hogy bepillantást engedjenek abba, milyen is a "Belga Vendégszeretet".