A tökéletes páros: RESnWEB & SabeeApp

Forrás: turizmus.com

 2021. november 30. 14:00

A szállodapiacon már jól ismert két innovatív szolgáltató lépett együttműködésre, hogy teljeskörűen kiszolgálhassák a magyar szálláshelyek adminisztratív és értékesítési tevékenységét.

A RESnWEB - SabeeApp technológia kapcsolat eredményeként automatikus kommunikáció valósul meg a két felhőalapú rendszer között, amelynek köszönhetően a direkt és a közvetítői értékesítési csatornák egy helyen kezelhetőek foglaltság, árak és megszorítások tekintetében, egyszerűsödik a szállodák adminisztrációja, foglalások mozgatása, számlázás, NTAK és VIZA tekintetben egyaránt, növelhető a közvetlen foglalások aránya a sokoldalú árbeállításoknak és felhasználóbarát foglalási felületnek köszönhetően.

A RESnWEB a szálláshely saját honlapjába beépíthető valós idejű online foglalási motor, amellyel a potenciális vendégeknek azonnali árkalkuláció és kényelmes foglalási lehetőség biztosítható a nap 24 órájában. A szoftver használatával és tapasztalt szakmai csapatuk támogatásával jelentősen csökkenthető a közvetítői oldalaknak kifizetett jutalékok mértéke. Automatizált ajánlatküldő és ajándékutalvány-értékesítési megoldásaikkal, bankkártyás és SZÉP-kártyás online fizetési lehetőségeikkel rengeteg munkát és manuális hibázási lehetőséget spórolnak meg ügyfeleiknek, érkezés előtti és tartózkodás utáni e-mailjeik pedig tovább erősítik a direkt kapcsolatot a vendégekkel.

A SabeeApp felhőalapú szállodai szoftver része az interaktív szobatükör, automatizált takarításszervezés, foglalások mozgatása, érintésmentes online bejelentkezés, többcsatornás szállodai fizetési rendszer minden tranzakciótípusra. A PMS mellett, saját fejlesztésű channel managerének segítségével 0–24-ben hangolja össze az online szállásközvetítő oldalakon megjelenő árakat és elérhetőséget. A SabeeAppon keresztül elérhető még NAV előírásainak megfelelő szállodai számlázó program, professzionális beszámolók, közvetlen NTAK és VIZA adatszolgáltatás, valamint számlaexport számos támogatott könyvelő program felé.

Gyenes Ákos szállodai revenue és értékesítési szakértő, a RESnWEB szakmai vezetője szerint mindkét szolgáltatás prémium kategóriás, ráadásul tökéletesen kiegészítik egymást, ezért született meg a gondolat, hogy ügyfeleiknek a lehető legjobb teljes körű szolgáltatás nyújtsák a magyar piacon, amellyel egyszerűsödik a munkájuk, növelik nyereségüket és közvetlenebb kapcsolatot alakíthatnak ki vendégeikkel.

„Mindkét csapat az elérhető leginnovatívabb technológiákat szeretné elérhetővé tenni a hazai és a nemzetközi szállodák számára egyaránt. A célkitűzésünk közös, ezért is döntöttünk úgy, hogy az integráción keresztül lefedjük a modern szállodai üzemeltetés és online értékesítés nélkülözhetetlen eszközeit. Nagyon izgalmas együttműködés, amivel bebizonyítjuk, hogy a felhőalapú számítástechnika jelenti a jövőt a szállodaiparban is.” - mondta Máté Dávid, a SabeeApp Global Sales Managere.

Tudjon meg többet a RESnWEB - SabeeApp kapcsolódásról.

(X)