A Travelist és a Secret Escapes a Booking nyomában

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 03. 15:07

A Travelist a Secret Escapes Csoporttal együtt felvásárolta a Slevomat Csoportot, amely a legnagyobb, főként szállodai és spa-szolgáltatásokat kínáló cseh online áruház.

A Slevomat Csoport része a slevomat.cz, a zlavomat.sk és az skrz.cz aggregátor, amelyek havonta összesen mintegy 8 millió látogatást jegyeznek. Ez azt jelenti, hogy a Travelist eddigi partnereinek ajánlatai mostantól a szállodai foglalások iránt érdeklődő felhasználók még szélesebb köréhez jutnak majd el.

A Travelist és a Slevomat egyesülve a Secret Escapes Csoport vezető helyére kerül a közép-európai régió üdülési foglalásainak piacán. A felhasználók száma, a hatalmas szállodai bázis és a rendkívül jó pénzügyi eredmények révén Németország és Nagy-Britannia után a régió a harmadik helyre kerül a Secret Escapes piacai között.

A Slevomat, amely megtartja márkanevét és szerkezetét, most kibővíti szállodai és üdülési kínálatát a többi piacra, amelyek elérhetők a Secret Escapes és a Travelist platformjain. Ez a Travelist eddigi partnerei számára nagyon jó hír, hiszen a földrajzi közelségnek köszönhetően ők lehetnek a tranzakció legnagyobb nyertesei. Ezen kívül az ügynöki tevékenység többek között az operációs, marketingstratégiai és technológiai tapasztalatcserének köszönhetően mindkét cég gyors növekedését és fejlődését hozza.

A 2011-ben Tomáš Čupor által létrehozott Slevomat idén közel 90 millió euró forgalmat termel.

Fotó: slevomat.cz

„A Slevomat csatlakozása a Secret Escapes családjához remek hír közép-európai pozíciónk megerősítése szempontjából. Mind a Travelist, mind a Slevomat nagy tapasztalattal rendelkezik a szállodai foglalások értékesítésében, a vállalkozások összevonása pedig a még gyorsabb fejlődés lehetőségét nyújtja" – nyilatkozta Karolina Dąbrowska, a Secret Escapes közép-európai kereskedelmi és terjeszkedési igazgatója.

A tranzakció összegét nem hozták nyilvánosságra.

A Secret Escapes Csoport a világ egyik legnagyobb utazási klubja, amelynek 2014 óta része a Travelist – 45 millió felhasználója érdeklődik az üdülések iránt. A nagyméretű marketinges beruházások és a csoporttal együttműködő szállodák marketingje és promóciója révén Európában ez a leggyorsabban fejlődő e-turisztikai vállalkozás

Kapcsolódó cikkek

Airbnb: jó vagy rossz?

2017. augusztus 14.