A valódi tábortüzek hangulata az OFYR grillel

Forrás: turizmus.com

 2021. november 17. 13:30

Amióta az ember megismerte és elkezdte használni a tüzet, azóta megbabonázva figyeli azt, és megpróbál rajta minél tökéletesebb ételeket készíteni.

Modern, városi környezetben a tűzrakás nem mindig megoldható, ezért hatalmas lehetőségek rejlenek az OFYR fatüzelésű grillekben. Minden vendég tekintetét vonzza az impozáns sütőben lobogó, zabolátlan tűz.

Nemcsak a grill formavilága és a tűz emeli a terasz színvonalát, hanem a vendégek előtt készülő tökéletes fogások illata és látványa. Ezen a funkcionális műalkotáson a séf egyszerre süthet húsokat, köreteket, és főzhet mártásokat, aminek köszönhetően a vendégek a teljes ételkészítési folyamatot végigkövethetik.  A közös sütögetés alkalmával a vendégeknek egy igazi kulináris élményben lehet részük.

Egyszerre akár 30-40 vendég számára sülhet húsétel

Fotó: SpaTrend

A nagy sütőfelületnek köszönhetően a tűz kezelésével minden ételnek megfelelő hőzóna kialakítható egy időben, így akár egyszerre süthetünk nagy hőfokon steaket, alacsonyabb hőfokon zöldséget és halat. A sütőfelület egyedi kialakítása miatt a kisülő zsírok és szaftok a tűztér felé távoznak, így az ízek nem keverednek sütés közben.

A számos kiegészítőnek köszönhetően lehetőség nyílik az étlap további bővítésére, akár egész lazac, gyümölcsök vagy picanha sütésére, rizottó, lepény készítésére, ami tovább növeli a vendégek vizuális élményét. Az elsődleges sütőfelületen egyszerre akár 30-40 vendég számára sülhet húsétel.

Az OFYR grillen egyszerre sülhet hús és köret

Fotó: [forrás]

Ide kattintva nézze meg az OFYR fatüzelésű grilleket és a kiegészítők széles választékát, valamint kérje speciális, kifejezetten vendéglátóhelyeknek készült ajánlatunkat.

(x)


Kapcsolódó cikkek