A Velence Resort & Spa az első Kidsoasis hotel

 2014. július 03. 21:46

Sok hazai szálláshely aposztrofálja magát családbarátként, de a fogalom gyakran tartalom nélküli. A KIDSOASIS védjegyrendszer célja, hogy valódi garanciát nyújtson a vendégeknek a családbarát szolgáltatások minőségi színvonalára. Az első minősített szálloda a Velence Resort & Spa lett.

Az új hazai védjegyrendszer garanciát nyújt a családbarát szolgáltatások magas színvonalára, tagjai pedig tanácsadás, tréning, marketingtámogatás segítségével több családos vendéget érhetnek el.  A csatlakozni kívánók felvétele egy meghatározott – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján történik. A jelentkezők többlépcsős minősítés után nyerhetnek jogosultságot a KIDSOASIS szélforgós védjegyének használatára. Az első minősített szálloda a Velence Resort & Spa lett.

 

Olyan házak csatlakozhatnak, amelyek elkötelezettjei a gyermekközpontú szállodai szolgáltatásoknak és hajlandóak szálláshelyüket egy meghatározott kritériumrendszer szerint folyamatosan működtetni.

Gyetvainé Zováth Anikó Sivó Roland szállodaigazgatónak adta át a legmagasabb, öt szélforgós kategóriára kiállított tanúsítványt. Folyamatosan folyik több szálloda, panzió felkészítése, így hamarosan további szálláshelyek lehetnek valóban családbarátok.

A fotó: www.velencespa.com