A vendégmunkások növekvő szerepéről tartanak konferenciát Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2024. május 02. 14:31

A szakmabelieket és érdeklődőket várják a május 10-én 9 órakor megrendezésre kerülő konferenciára, melyet a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ), az MGYOSZ és az Országos Humánmenedzsment Egyesület (OHE) szervezésében rendeznek meg. A konferencia témája A vendégmunkások n

A konferencia témája A vendégmunkások növekvő szerepe a magyar turizmus-vendéglátásban, reagálva a nemrégiben megjelent vendégmunkás szabályozásra.

A konferencia keretén belül több szakmabeli is felvilágosítást ad a jelenlegi munkaerőpiaci helyzetről, akár a turizmus, akár a vendéglátás területén. Képviselteti magát az Ozo Malta is, Fabio Muscat és Szakács Kristóf személyében, akik a máltai tapasztalatok alapján osztják meg gondolataikat és javaslataikat.

A rendezvény helyszíne a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara székháza (Krisztina körút 99.). A konferencia részletes programjáról EZEN a linken tájékozódhatnak.

A konferencián a részvétel ingyenes, de a helyszín befogadóképessége miatt szigorúan regisztrációhoz kötött, a részvétel csak a regisztráció visszaigazolása után lehetséges. Részvételi szándékát EZEN az online regisztrációs felületen jelezheti május 6-ig.

(Borítókép: 123rf.com)