A Vienna House új szállodát nyit Varsóban

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 08. 13:04

A varsói Mokotow üzleti negyedben kezdi meg működését a Vienna House legújabb, 164 szobás szállodája, várhatóan jövő nyáron.
A 4 csillag superior kategóriát megcélzó  üzleti hotel az indusztriális dizájn, a zöld megoldások és a kulináris utazások keverékével várja majd vendégeit.

A Chopin Repülőtér közelében fekvő Mokotow kerület a korábbi ipari negyedből immár virágzó üzleti központtá nőtte ki magát, az itt épülő szálloda tulajdonosa, egy privát befektetési cég Ausztria legnagyobb szállodaüzemeltetőjével kötött lízingszerződést.

 

Főként az üzleti utazókat célozzák meg

 

A Vienna House Mokotów Warsaw életének központja a lobbi, ahol igyekeznek a modern, kozmopolita vendégek minden igényét kielégíteni. Az átrendezhető asztaloknak és székeknek köszönhetően akár minden nap új arculatot kaphat, a recepciós pultot pedig autentikus házigazdák váltják fel, segítve azon vendégek bejelentkezését, akik nem a mobilos check-int választják.

A vendéglátás kínálata egyszerű, de a legjobb helyi termékekre fókuszál majd, klasszikus lengyel atmoszférával, fenntartható filozófiával. A szobákban is az ipari jellegű dekoráció köszön vissza, modern megoldásokkal, hosszú ágyakkal és kényelmes bútorokkal, a fürdőszoba pedig egy kisebbfajta wellness-részleget kínál majd. A Vienna House Mokotów Warsaw mindezek mellett 250 négyzetméteres, rugalmasan alakítható konferenciateremmel, fitnesz-wellness részleggel is készül.