Accor és meetago® együttműködés

Forrás: turizmus.com

 2019. május 22. 14:51

Az IMEX vásáron az Accor és a meetago® bejelentette stratégiai partneri együttműködését a rendezvényszervezés terén.

A megállapodás intézményesítette a már eddig is létező és sikeres együttműködést - közölte lapunkkal a szállodavállalat.

Az IMEX konferencián az Accor és a meetago® bejelentette stratégiai partneri együttműködésük

A meetago® foglalási és szoftvermegoldásokat ajánl a meetingek, incentive programok, konferenciák és kiállítások terén, ez az egyik legnagyobb szereplő Közép-Európában.

 

Mindenkinek jó

Az Accor nem csupán a DACH (Németország, Ausztria és Svájc) régióban, hanem Európa-szerte és néhány más kulcspiacon is (Egyesült Államok és Kína) használni fogja a meetago® által nyújtott foglalási technológiát és szolgáltatásokat, több mint 1600 szállodát elérhetővé téve világszerte.

A partnerség révén a konferenciák, események és üzleti találkozók foglalása és menedzselése gyorsabb, globálisabb és hatékonyabb lesz a szállodák és rendezvényszervezők számára. A vállalati ügyfelek meeting igényeit pedig egyszerűbben elégítik ki.

 

A meetago®-ról

A meetago® online meeting-eszközrendszere innovatív felhőtechnológián alapul, mely rendezvényszervezők számára biztonságos foglalási folyamatot garantál. A csoport emellett egyéni megoldásokat is ajánl esemény- és résztvevőmenedzsmentre, csoportos meetingekre, illetve nagy üzleti eseményekre. Az évi több mint egymillió iparági látogatóval a meetago® az egyik legnépszerűbb foglalási platform a német és az európai konferenciapiacon.