Adatszolgáltatás pluszadminisztráció nélkül a SabeeApp szállodaszoftverrel

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 11. 14:25

Az idei évet bezárólag minden hazai szálláshely számára kötelező lesz az adatküldés a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) felé, ami szálláshelykezelő szoftveren keresztül történhet.

Az NTAK-kompatibilis SabeeApp front desk rendszer (PMS) a szállodák, panziók és egyéb szálláshelyek adatszolgáltatását automatikusan elvégzi háttérben.

A sikeres NTAK-kommunikációhoz a szálláshelynek minden ott tartózkodó vendégről be kell gyűjtenie a következő adatokat: irányítószám, ország, állampolgárság, születési dátum és a vendég neme. Ezeknek az adatoknak a manuális adminisztrálása a recepciós csapatot terheli, azonban a SabeeApp online bejelentkezés segítségével ez egy teljesen automatizált folyamattal kiváltható.

A GuestAdvisor virtuális concierge alkalmazást azzal a céllal hoztuk létre, hogy a vendégek informáltabbak legyenek és személyes adataikat előzetesen kommunikálni tudják a szálláshely felé. Az online check in lehetőségről egy automatikus e-mail üzenetet kapnak a vendégeket, akik a GuestAdvisor okostelefon alkalmazásban vagy az online vendégportálon kényelmesen meg tudják adni a bejelentkezéshez szükséges adatokat. Ezek a vendégadatok valós időben megérkeznek a SabeeApp PMS-rendszerbe, ahonnan anonim módon továbbítódnak az NTAK felé, pluszadminisztráció nélkül.

További információért a GuestAdvisor eszközökről látogassa meg a weboldalunkat vagy lépjen kapcsolatba a SabeeApp csapattal telefonon: +36 1 998 9186. (X)