"Adatvédelem 2.0" - Konferencia 15% kedvezménnyel

 2013. október 16. 12:34

A Business Traveller Hungary, a Turizmus Panoráma Bulletin, és a www.turizmus.com olvasói és partnerei részére 15% kedvezmény.

AZ ADATVÉDELEM JELENE, JÖVŐJE ÉS A KÉSZÜLŐ UNIÓS SZABÁLYOZÁS ■ A NAIH ELJÁRÁSAI ■ KÖZÉRDEKŰ ADATOK, ÜZLETI TITKOK, ÉS AZ ÚJ PTK. ■ DIREKT MARKETING - PROBLÉMÁK, MEGOLDÁSOK ■ ADATBIZTONSÁG, INFORMÁCIÓVÉDELEM

Tisztelt Olvasó,

ezúton szeretnénk szíves figyelmébe ajánlani a 2013. november 5-én (kedd), Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben megrendezésre kerülő adatvédelmi témájú eseményünket, melynek fókuszában az üzleti titok, a közérdekű adat, az információvédelem, és a direkt marketing áll majd.


Közel két év telt el az „új" adatvédelmi törvény, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény hatályba lépése óta. Tény, hogy a törvény számos ponton lazított a korábbi – igen szigorú – szabályozáson, de tény az is, hogy a gazdasági szféra gondjai nem oldódtak meg. Ezt pedig különösen nehezíti az, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 2012 végére kinőtte gyermekbetegségeit, és 2013-ban már igen hatékonyan végzi a dolgát – az adatkezelők számára ez a vizsgálatok számának emelkedését jelenti. Egyre több a hatósági eljárás, a bírság.

A Menedzserképző Központ konferenciája ezúttal is a gazdasági szféra adatkezelőinek a problémáira fókuszál, elsősorban gyakorlati oldalról. Számba vesszük a törvény hatályba lépése óta szerzett tapasztalatokat, és a jövőbeni lehetőségeket, különös tekintettel az Európai Unió egységes adatvédelmi rendeletének lehetőségére. Külön előadás szól a Hatóság munkájáról, eljárásairól. Szorosan kapcsolódik az adatvédelemhez a közérdekű adatok nyilvánossága, és a titokvédelem is: a téma aktualitását az adja, hogy az új Polgári Törvénykönyv az üzleti titkokra vonatkozó szabályozást is átalakítja. A fentieken túlmenően az internet, direkt marketing adatvédelmi jellegű kérdéseiről, problémáiról, valamint az adatbiztonság, információbiztonság kérdéséről is szólni fognak előadások.

A konferencia szól mindenkihez, aki személyes adatot kezel, akár munkáltatóként, akár ügyfelek számára szolgáltatást nyújtó gazdasági társaságként, akár direkt marketing tevékenység során. Előadóink ezúttal is a téma elismert szakértői.

A konferencia részvételi díja: 27 000 Ft + áfa

Kedvezmény:
A Business Traveller Hungary, a Turizmus Panoráma Bulletin, és a www.turizmus.com olvasói és partnerei részére 15% kedvezmény.
A feltüntetett engedményen felül további kedvezmény nem vehető igénybe.

A konferenciáról bővebben honlapunkon olvashat, a kedvezményes regisztrációra a következő oldalon van lehetőség:
http://www.menedzserkepzokozpont.hu/regisztracio/businesstraveller/18.html

A kedvezmény igénybevételére jogosító jelentkezési lapot az alábbiakban le is tudja tölteni:

JELENTKEZÉSI LAP

Bízunk benne, hogy a rendezvény programja elnyeri tetszését, és a hallgatóság soraiban köszönthetjük Önt és kedves Kollégáit! Kérdései, kérései esetén, állunk rendelkezésére!

Üdvözlettel:

Ács Nóra
ügyvezető igazgató
Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

Tel./fax: + 36 1 872 2187
Mobil: + 36 70 264 3146
Iroda: 1092 Budapest, Hőgyes E. u. 13. 3/19., 119 kcs.
Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu