Adománygyűjtés két keréken

Forrás: turizmus.com

 2017. október 04. 13:50

Az Orbis/AccorHotels Magyarország lelkes és elkötelezett kerékpáros csapata a „Velo Team” egy több mint 300 kilométeres, háromnapos jótékonysági biciklitúrán vett részt Budapest és Hajdúböszörmény között.

A kerékpárostúrával az volt a céljuk, hogy személyesen adják át a Bocskai István Általános Iskolának összegyűjtött adományt.

A jótékonysági biciklitúrát a beszállító partnereik (ALD Automotive, In-Kal Security, Helit, Macroair) és a Magyar Vöröskereszt támogatta, melynek főigazgatója, Kardos István személyesen is részt vett a túrán, végigtekerve a tekintélyes távot.

 

A magyarországi AccorHotels szállodákból, illetve a központi irodából érkező kerékpárosokat rengetegen várták Hajdúböszörményben, ahol az összegyűjtött 1,2 millió forintos adomány átadására az iskola évnyitóján, ünnepélyes keretek közt került sor. Az adományból az iskola sporteszközöket és egészséges életmódhoz kapcsolódó műszereket vásárol.

 

Az Orbis/AccorHotels Magyarország társadalmi felelősségvállalása jegyében aktív részese a helyi közösségeknek és támogatja a rászorulókat. A vállalat „Velo Team” csapatának köszönhetően a korábbi években, illetve az idén teljesült jótékonysági akció jövőre is folytatódik…

 

Kapcsolódó cikkek