Jótékonysági szállodás összefogás Hévízen és környékén

Forrás: turizmus.com

 2021. december 14. 16:27

Nyolc hévízi és környékbeli szálloda fogott össze, és ajánlott fel pihenést ajándékba a budapesti Szent Margit Kórház oltási központjában dolgozók részére.

A budapesti Szent Margit Kórház oltási koordináció vezetője, dr. Meszlényi-Kreka Judit a Kolping Hotel igazgatójához, Baldauf Csabához fordult segítségért amikor az oltási központban dolgozó 15 fős csapatnak keresett támogatókat. A központban idén eddig 110 ezer embert oltottak be, és a vezető szerette volna kollégáinak megköszönni az áldozatos munkájukat, és karácsonyra pihenéssel meglepni őket – tájékoztatott a jótékonysági akció indulásáról a Kolping Hotel.

Nyolc hévízi és környékbeli szálloda fogott össze a nemes ügy érdekében

Fotó: Kolping Hotel

A Kolping Hotel csapatától nem áll távol a jótékony gondolkodás, hiszen minden évben kiemelten támogatnak egy-egy alapítványt, segítettek már koraszülött gyerekeknek, egyszülős családoknak. Most hasonlóan gondolkodó társakat is találtak a jótékony cél megvalósításához.

A környező szállodák közül többen– a jelenlegi, turizmus szempontjából nehéz helyzetben is – a jó ügy mellé álltak, és 2 éjszakás utalványokat ajánlottak fel.

A jótékonysági akcióban való részvételért köszönet illeti a Bonvital Wellness & Gastro Hotel, az Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel, a Hotel Európa Fit, a Kolping Hotel Spa & Family Resort, a Lotus Therme Hotel & Spa, a NaturMed Hotel Carbona, a Hotel Palace Hévíz és a Hotel Spa Hévíz vezetőit és tulajdonosait.