Agárdi gin, -rum és -whisky?

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 15. 11:54

Nem, nem ittunk annyit, hogy ginnek, rumnak, vagy whiskynek higgyük a pálinkát. Az Agárdi Pálinkafőzde ezeket is kínálta, szeptember 13-i fogadásán.
A Hold utcai Vásárcsarnokban, más néven a Belvárosi Piacon a pálinkáiról híres cég bemutatta legújabb, saját készítésű párlatait. Nem is akármilyen dry gint, érlelt rumot és single malt whiskyt kínáltak. Nem feledkeztek el remek pálinkáikról sem, de, a főszerep ezúttal az újdonságoké volt, amelyekből koktélokat is kínáltak: többek között daiquirit, highballt és happy tripet.

Fotó: artvertisingpr.hu

A párlatok elkészítésénél a legnagyobb kihívást a minőségi alapanyagok felkutatása, és a megfelelő technológia kidolgozása jelentette. A rum alapanyaga – a melasz – egyenesen Dél-Amerikából érkezett, a whisky markáns, határozott, enyhén édeskés kompozíciója a gondosan összeválogatott füstölt és füstöletlen malátából állt össze, a gin 17 fajta gyógynövényt tartalmaz, a jellegzetes boróka és levendulavirág illata mellett a citrusos aromát mesterien egészíti ki a hazai kamilla és aszalt gyümölcsök tökéletes harmóniája. Az Agárdi egy innovatív vállalat, és büszkék vagyunk, hogy ismét bebizonyíthattuk, nincs lehetetlen, de csakis a kiváló minőség és a szakértelem jegyében szabad fejleszteni. Garantálom, hogy bármelyik új termékünk helytáll a nemzetközi élvonalban is.” – fogalmazott Vértes Tibor, az Agárdi Pálinkafőzde tulajdonosa.

Bárhangulat a Hold utcában

Fotó: artvertisingpr.hu

Az est folyamán DJ Ordiman és a Stereo Swing bárzenéje szórakoztatta a meghívottakat.

Az ínyenc kísérőfalatokat Bíró Lajos sztárséf és „A séf utcája”, míg a gin-rum-whisky ízesítésű, kézműves bonbonokat a Harrer Csokoládémanufaktúra szállította a partyra.