Ahol minden a vendégért van

Forrás: turizmus.com

 2014. december 07. 14:05

A minden apróságra kiterjedő vendégcentrikus hozzáállás az egyik olyan megkülönböztető jegye az 5. születésnapját ünneplő Opera Garden Hotel & Apartments-nek, amellyel ki tudott emelkedni versenytársai közül az elmúlt években - szűrhették le a hotel születésnapi partijának résztvevői.

December 4-én oldott hangulatú, szűk körű találkozón látta vendégül partnereit a szálloda, az apropót az évzáráson kívül az 5. születésnap szolgáltatta. Az eseményen a hotel tulajdonosai is részt vettek.

 

Fáska Gábor szállodaigazgató az elmúlt éveket felölelő  prezentációjában kiemelte: a Feel at home in the city koncepciót a kezdetektől nagyon komolyan veszik, a vendégnek virtuálisan a becsekkolástól fogva a kijelentkezésig fogják a kezét, figyelnek rá, gondoskodnak róla. Ez megmutatkozik a recepció munkájában, az évszakhoz is illeszkedő bekészítésekben, az olyan ingyenes plusz szolgáltatásokban, mint például ilyenkor az ingyenes forralt bor. A vendégek maximális kényelmét szolgálja a majdnem 30 centiméter széles matrac és a párnamenü, illetve olyan innovatív megoldások is, mint a kétoldalú kommunikációt megvalósító okostelefon applikáció.

Állandó minőségre törekszenek, ennek érdekében standardokat vezettek be a nagy nemzetközi láncok mintájára, de a színvonalhoz nemcsak a "hardver" fontos, hanem "szoftver", azaz a személyzet is. A kollégákat rendszeresen tréningezik, gyakornoki programot is indítottak.

A vendégvisszajelzések mindezt vissza is igazolják, ahogyan a sok díj is, amelyet a hotel ez elmúlt években elnyert.