Ajándékozzon fürdőbérletet!

Forrás: turizmus.com

 2022. november 24. 10:00

Karácsonyi kampányában az idén 30 éves Magyar Fürdőszövetség mindenkit arra buzdít, hogy ajándékozzon fürdőbelépőt szeretteinek. A szövetség tagjai egyedi ajánlatokat dolgoztak ki az akció alkalmából.

A karácsonyi akciót azzal a céllal találták ki, hogy minél többen élményt ajándékozzanak szeretteinknek, hiszen ezzel is segíthetik a hazai fürdőágazat további működését az energiadrágulás okozta nehéz időkben.

A hazai fürdőágazat számára a vendégek és a fürdőkben dolgozó felkészült munkatársak a legfontosabbak - olvasható a Magyar Fürdőszövetség szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Ezért összefogva, országosan szeretnék kampányunkra felhívnia figyelmet, melyben minden fürdő egyedi ajánlatot dolgozott ki.

rudas

A szövetség tagja egyedi ajánlatokat dolgoztak ki az akció alkalmából

Fotó: BGYH Zrt.

A karácsonyi „Ajándékozzon fürdőbérletet” kampányunkat illetően minden kedves vendéget arra biztatunk, hogy érdeklődjön kedvenc fürdőjében az aktuális ajánlatokról” – írja a közlemény.

Magyarország fürdőiről a Magyar Fürdőszövetség weboldalán és a hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.