Aktív munkába kezd az MSZÉSZ Földszinti szekciója

Forrás: turizmus.com

 2016. április 11. 20:00

Több mint 20 szállodás részvételével újjáalakult a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Földszinti szekciója, vezetője Magyar Éva, a Danubius Hotel Flamenco Rooms Division Managere.

Az, hogy a hasonló találkozókon rendre szép számban megjelennek az adott területen dolgozó szállodás kollégák, mindenképpen azt mutatja, hogy ma az online, megosztásokon alapuló kapcsolattartás világában is van keresnivalója a személyes beszélgetéseknek és tapasztalatcserének.

A Földszinti szekció is jó eséllyel lehet ilyen fórum a room division és front office managerek számára, ennek érdekében Magyar Éva komoly, mindenki számára érdekes és vonzó szakmai tematikát tárt a jelenlévők elé. Azon túl, hogy a tervek szerint érintenek majd olyan, mindenki számára fontos témákat, mint az utcai biztonság, a taxis túlszámlázások, a buszparkolás, kifejezetten e kör számára érdekes témák is lesznek, mint a jog (például vendég elleni fellépés, vagy kártérítési ügyek). De szeretnének minél több jó gyakorlatot is megosztani, és mindezt kötetlen és közvetlen formában.

A minél hatékonyabb munka érdekében a jelenlegi és leendő szekciótagok témafelvetését is örömmel várják.