Aktivitásra buzdít a fürdőszövetség a Víz Világnapja alkalmából

 2014. február 24. 20:43

A Magyar Fürdőszövetség felhívást intézett az ország fürdői felé, hogy csatlakozzanak ahhoz az akciósorozathoz, amelyet a Víz Világnapjára (március 22.) szerveznek.

A korábbi évek tapasztalatai szerint: a vízügyekben érintett vállalkozások, szervezetek nagy számban aktivizálják magukat ezen a napon. A fürdőszövetség az idei évben szeretné, ha a fürdőkben zajló programokról az eddigieknél is többen tudnának. Éppen ezért a szövetség most szeretné összegyűjteni azokat az információkat, amelyek a Víz Világnapja alkalmából megrendezésre kerülő eseményekről szólnak.

Ezzel párhuzamosan a helyi rendezvényék hatékony hirdetésének elősegítése érdekében, egységes plakátterveket készítettek, amelyeket a fürdők szabadon felhasználhatnak. A vizuális anyagokat minden fürdő fel tudja tölteni saját programjaival, információival. Idén a szövetség különösen nagy hangsúlyt fektet a diákokra. Éppen ezért elkészíttették és a tagság rendelkezésére bocsátják azt a szórólapot, amely amely grafikákkal színesítve a víz körforgását mutatja be a fiatalabb korosztálynak.

Vancsura Miklós, a szövetség ügyvezető elnöke elmondta: ösztönözni szeretnénk tagjainkat arra, hogy lépjenek kapcsolatba a helyi iskolákkal és a szövetség által kiadott anyagokat, prezentációkat használják a Víz Világnapjához kötődő oktatási tevékenység kapcsán. A fürdők csatlakozási szándékukat jelezhetik a szövetség marketingért felelős szakbizottságának elnöke, Gömöri Csilla felé. E-mail: gomori.csilla@szegedifurdok.hu.