Aktuális témák és tisztújítás az MSZÉSZ keleti régióülésén

Forrás: turizmus.com

 2020. október 27. 15:39

Az MSZÉSZ Keleti régiója október 21-én a Hunguest Hotel Aqua-Sol szállodában ülésezett, melyre aktualitás témákat hoztak a meghívott előadók.

A Hajdúszoboszlón tartott régióülésre aktuális témákat hoztak a meghívott előadók – tájékoztatott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

A Debrecen International Airport ügyvezető igazgatója, Vajda János beszámolt a jelenlegi korlátozások légikikötőre gyakorolt hatásáról, valamint a kilátásokról, tervezett beruházásokról is tájékoztatást nyújtott.

Salamon András turisztikai szakjogász a beutazási korlátozások és a karanténkötelezettség mellett a szilveszteri zenés, táncos rendezvények tartásával kapcsolatos jelenlegi korlátozásokat is értelmezte a résztvevőknek.

Sárvári-Deák Zsófia, az MSZÉSZ főtitkára ismertette a KSH régiós adatait, továbbá beszámolt a szövetség aktuális híreiről, a meghirdetett pályázatokról.

A Keleti régió Hajdúszoboszlón tartotta tisztújító ülését

Fotó: MSZÉSZ

A társult tagok ezúttal is nagy számban jelentek meg a régióülésen, 25 cég állított ki.

A keleti régióülésen a részt vevő tagok egyhangúlag újraválasztották a következő két évre a jelenlegi régióvezető csapatot: Kovács Tamást régióvezetőnek (Hunguest Hotel Aqua Sol / Béke / Apollo), továbbá Nótin Zsoltot (Tisza Balneum Hotel) és Gönczi Zsuzsannát (Campus Hotel) helyetteseknek.