Akupunktúra és Természetgyógyászati Centrum nyílik Harkányban

Forrás: turizmus.com

 2014. november 10. 17:50

Hagyományos kínai gyógymódot, akupunktúrát és többféle természetgyógyászati eljárást felkínáló intézet nyílik Harkányban az Európai Unió támogatásával.

A MERIDIAN Thermal Hotel Akupunktúra és Természetgyógyászati Centrumban az innovatívnak számító kezelések mellett, a Harkány kétszáz éves gyógyászati profiljába illeszkedő, hagyományosnak számító balneoterápiás (kénes gyógyfürdőkezelés) és fizioterápiás eljárások is elérhetők.

Az intézet orvosi ellátást, magasszintű hotelszolgálatot és éttermi kiszolgálást is biztosít mindazoknak, akik távolból érkeznek, és a kezeléseket Harkányban vennék igénybe, vagy regenerációra, kikapcsolódásra vágynak egy családias, nyugodt, békés hangulatot sugárzó környezetben. A kénes gyógyfürdővel, wellness-medencével illetve barátságos, pihenésre csábító környezettel rendelkező komplexumban még az igazi különlegességeket kedvelők is megtalálják, amit keresnek.

Az Akupunktúra és Természetgyógyászati Centrum alapítója Dr. Debreceni László, aki több ízben folytatott tanulmányokat a bécsi Ludwig Boltzmann Akupunktúra Intézetben, ahol 1989-ben diplomázott is akupunktúrából. 1989-ben jelent meg Klinikai Akupunktúra című könyve, mely 1991-ben egy második kiadást is megért. 1994-ben az Akupunktúra Elmélete és Gyakorlata c. könyve aratott sikert, miközben a nagyközönség számára is írt egy könyvet, mely Akupunktúra a Gyógyításban címen került forgalomba.