Alfa Forni – Kemencék modern köntösben

Forrás: turizmus.com

 2021. november 10. 10:50

A kemence reneszánszát éli, egyre több ember szeretné élvezni a kemencében készült ételek egyedi és semmivel össze nem téveszthető zamatát és aromáját.

A használatuk azonban kifejezetten időigényes és nem is olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk, ezért az otthoni sütések helyett kifejezetten keresik azokat az éttermeket, ahol nem nekik kell bajlódni a kemence használatával. Egy professzionális séf kezében egy kemence igazi kincs és varázslatos ételek kerülnek ki belőle, a vendégek pedig lenyűgözve fogyasztják azokat. Miért nem használ akkor mindenki kemencét? A probléma oka egyszerű! A kemence felfűtése hosszú órákat vesz igénybe, ami egy külön embert igényel, és nem is minden konyhába, teraszra illik egy hagyományos épített kemence.

Alfa Forni Allegro

Fotó: SpaTrend

Az Alfa Forni kemencék mindkét problémára megoldást kínálnak, hiszen modern megjelenésükkel bármely étterem éke lesz, míg a szabadalmaztatott technológia miatt a felfűtési idő 20-30 percre rövidül. Akár egy gázos akár egy hagyományos fatüzelésű modellt használnak az étteremben, egyszerű kezelhetőségével, gyorsaságával hamar a személyzet kedvence lesz, a vendégek pedig örömmel fogyasztják majd az egyedi zamatokkal fűszerezett, igazi kemencés fogásokat.

A kemencében sült húsok ínycsiklandozó illata varázsolja majd el vendégeit függetlenül attól, hogy szezonális ételekről van szó, vagy a hétköznapokban is kóstolható fogásokról beszélünk, az Alfa Forni kemencék szállítják a tökéletes végeredményt. Ahogy az Alfa kemencét begyújtják, a rakott ételek, tészták vagy akár a házi kenyér is új dimenziót nyit a séfnek és a vendégeknek. És nem mehetünk el az éppen zajló pizzaforradalom mellett sem szó nélkül, hiszen folyamatosan nő az igény a tradicionális napoletana pizza iránt. Gombamód szaporodik azon éttermek száma, ahol ilyen pizzát kóstolhatnak a vendégek. De mitől olyan különleges ez a pizza, hogy akár nagyobb távolságokat is megtesznek az emberek azért, hogy megkóstolhassák? A titok három összetevőt foglal magában: a kiváló alapanyagokat, a tökéletes technikát és a magas, 400 Celsius-fok feletti hőmérsékletet, amire az Alfa Forni kemencék tökéletesen alkalmasak.

Alfa Forni 5 Minuti

Fotó: SpaTrend

A kiegészítők segítségével akár a sütés mestere, akár igazi pizzaiolo lehet, amit meg fog hálálni az étterem közönsége és pillanatok alatt igazi törzshelyükként kezelik azt.

IDE kattintva nézze meg az Alfa Forni kemencék kínálatát, valamint kérje speciális, kifejezetten vendéglátóhelyeknek készült ajánlatunkat.

(x)

Kapcsolódó cikkek