Alga terápia a szállodákban

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 03. 13:47

Tudták, hogy a tengervíz és az algák összetétele szoros hasonlóságot mutat a vérplazma összetételével? Ez a hasonlóság biztosítja az alga készítmények pozitív hatását szervezetünkben.

Ezt az ismeretet hasznosítja a francia Algotherm márka, mely a világ egyik vezető algaterápiás kozmetikum gyártója 1906 óta. A cég termékeinek alga forrása a bretagnei Iroise tenger, mely oltalom alatt álló területének kivételesen tiszta vize biztosítja a szennyezés mentes hatóanyagokat.

Algotherm kozmetikumok

Algotherm termékek

Fotó: Dr. Hotellátó Zrt.

Az Algotherm kozmetikumok dermatológiailag teszteltek, gyártásuk során 100 %-ban tengeri és növényi alkotóelemeket használnak, nem tartalmaznak parabén és egyéb mesterséges tartósítószereket. A felhasznált algafajok rendkívül gazdagok aminosavakban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és vitaminokban. A különleges összetétel és a sok évtizedes tapasztalat biztosítja az Algotherm
kozmetikumok természetes, egyedülálló hatékonyságát.

Az Algotherm cég speciális szállodai bekészítéseit a Dr. Hotellátó Zrt forgalmazza Magyarországon. A termékek közt megtalálhatóak a 25 és 45 grammos szappanok, a 33 milliliteres tusfürdők, samponok és testápolók, vagy 300 milliliteres pumpás samponok, folyékony szappanok és vegyes sampon tusfürdők. A Dr. Hotellátó Zrt a vendégek teljesebb kiszolgálása érdekében az Algotherm olyan kiegészítőit is kínálja, mint a fogmosó-, varró-, manikűr-, borotvakészlet, és a vanity szett, vagy zuhanysapka.

Az Algotherm termékekről további információkkal a Hotellátó Zrt alábbi
elérhetőségein szolgálunk:

(x)

Kapcsolódó cikkek

Plusz egy fizető vendég

2017. július 27.