Allianz, társ egy életen át

Forrás: turizmus.com

 2018. július 25. 17:00

Felhőtlen nyaralás

Az üdülőszezon forgalmában mindennaposak az eltűnt, vagy késve érkező poggyászok, a váratlan utazási balesetek. 1-2 hetes nyaralást vagy néhány napos külföldi hosszúhétvégét keresnek az ügyfelek? Utazási csomagjaik mellé kínálják a világszinten elismert, megbízható biztosítói és asszisztencia háttérrel rendelkező Allianz utasbiztosításait!

 

A kor nem számít!

Ez igaz az Allianz napi díjas utasbiztosításaira is, mivel azok korhatár nélkül köthetőek. Ráadásul az Autó Assistance kiegészítő biztosítás megkötésével akár 15 éves gépkocsit vagy motort is biztosíthatunk, így akkor is nyugodtak lehetünk, ha ügyfeleink autóval vágnak neki nyári kalandjaiknak!

Korlátlan biztonság

Egzotikus úti célok esetén extrém helyzetek is előfordulhatnak. Utazzunk biztosra az Allianz utasbiztosítások Platina csomagjaival! Ezek a csomagok többek közt korlátlanul térítik a sürgősségi ellátás, mentés és hazaszállítás költségeit, valamint kiterjednek a hurrikán vagy vulkánkitörés esetén történő idő előtti hazautazásra, és a legnépszerűbb nyári sportokra, például a búvárkodásra és raftingra is.


 

Ha Ön is szeretne az Allianz partnere lenni, további információért írjon az utasbiztositas@allianz.hu címre!

(X)