Álomállás idősebbeknek

Forrás: turizmus.com

 2019. június 11. 15:02

Nem újdonság olyan alkalmazottat fogadni, aki ellenőrzi a luxusszállodákat. De az ausztrál Luxury Escapes az első, amelynek van egy feltétele: a jelentkezőnek több mint 60 évesnek kell lennie ahhoz, hogy jogosult legyen a feladatra.

A gyakornok feladatai közé tartozik, hogy kipróbáljon és felülvizsgáljon olyan ötcsillagos szállodakomplexumokat, mint a Grand Hyatt Bali és a Fairmont Sanur Beach Bali,  beleértve a különböző wellness- szolgáltatásokat, az italkínálatot és a fakultatív kirándulásokat – írja cikkében a Travel and Leisure.

Amint Livinia Nixon, a LuxuryEscapes.com kommunikációs szóvivője az egyik online felületen látható videón hangsúlyozta, a tapasztaltság fontos tényező, ugyanakkor az állást elnyerő személy lesz a  felelős a blogok, a szociális médiában történő bejegyzések és más marketinganyagok létrehozásáért. Az állást meghirdető cég az összes költséget fedezi, beleértve az étkezést, a repülőtéri transzfereket, sőt a 100 dolláros napidíjat is. A lehetőség nyitva áll a párok vagy az egyéni utazók számára egyaránt.

Hatvan évesnél idősebbnek kell lenni, hogy az ember megkaphassa az álommunkát

Fotó: pixabay.com

„Hiszünk abban, hogy a nagy élettapasztalattal rendelkező ausztrálok ily módon hozzá tudnak járulni az online utazás világának minőségi fejlesztéséhez. Az idősebbek számára viszont ez egy nagyszerű módja annak, hogy egyszerűen csak új dolgokat tanuljanak meg” – tette hozzá Livinia Nixon.

 

Tréningezik az időseket

Akik megfelelnek az életkori követelményeknek, de félnek attól, hogy nem eléggé profik a számítógépes technológia világában, kérhetik, hogy a cég kiképezze őket a blogok, a vlogok, és a közösségi média terén való eligazodásban.

A gyakorlat két napos tréninget foglal magában a cég Sydney-ben lévő irodájában, valamint tíz napos utazást Bali ötcsillagos szállodáiban. A Luxury Escpaes már nem először hirdetett felhívást hasonló gyakornoki állásra, és marketingszempontból minden alkalommal sikeres ítélték akciójukat.