Álomállást kínál irodalomrajongóknak egy Maldív-szigeteki luxus üdülőhely

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 04. 12:27

A Maldív-szigetekhez tartozó Kunfunadhoón található Soneva Fushi ötcsillagos üdülőhely egy éven át teljesen ingyenes, all-inclusive szállást kínál az egyik villájában, ahol egyébként 30 ezer fontba (körülbelül 14 millió forintba) kerül egy éjszaka.

Cserébe azt kérik a sikeres pályázótól, hogy teljes állásban és önállóan vezesse az üdülő könyvesboltját, és a vevőkkel való kommunikáció mellett a marketingben és a közösségi oldalak menedzselésében is részt vegyen. Mindezért még havi 620 fontos (körülbelül 290 ezer forintos) fizetés is jár, de ennél többet is kereshet az, aki irodalomórákat tart a sziget gazdag vendégkörének – ismerteti az álláslehetőséget az Independent cikke alapján a Roadter.hu.

Az Ultimate Library a Robinson Crusoe-stílusú, laza luxusa miatt kedvelt Soneva Fushivel együttműködve 2018-ban nyitotta meg az első pop-up könyvesboltot a Maldív-szigeteken. A Kunfunadhoót is magába foglaló Baa-atoll terület UNESCO bioszféra-rezervátum, és a szigeten az a hitvallás, hogy „no shoes, no news" , azaz „se cipő, se hírek" – a vendégeket arra bátorítják, hogy tartsanak digitális méregtelenítést.

Többek között ilyen villákban pihenhetnek a vendégek a luxus üdülőhelyen

Fotó: Facebook / Soneva

A pályázatra ezen a linken augusztus 13-ig lehet jelentkezni motivációs levéllel, amelyben írni kell egy nemrég olvasott könyvről is. A szerencsés nyertes várhatóan októberben kezdheti meg a 12 hónapos munkát a paradicsomi szigeten.

A Wizz Air Abu Dhabi egyébként a közelmúltban jelentette be, hogy októbertől járatot indít a Maldív-szigetekre.