Hatmillió forintért utazhat valaki retró tengerparti moteleket tesztelni

Forrás: turizmus.com

 2022. július 29. 10:39

Igazi álommunkát kínál a Hotels.com szállásfoglaló oldal: 15 ezer dollárért, vagyis közel hatmillió forintért keres Retro Beach Motelier-t, aki végigjárja a cég 10 legszebb, legjobbra értékelt tengerparti retró motelét az USA-ban.

Az összegből 10 ezer dollár az úti költség, mivel a szállások messze esnek egymástól,  a fennmaradó 5000 dolláros "fizetést" azonban arra költi a szerencsés nyertes, amire csak akarja. Feladata, hogy a cég tengerparti retró moteleit a keletitől a nyugati partig végigjárja és élvezze az általuk nyújtott szolgáltatásokat, amihez retró tengerparti kiegészítőket is kap. Ráadásul a kiválasztott utazó társat is vihet magával – írja a Hospitalitynet.

motelier

A retró útvonal olyan hangulatos gyöngyszemeket tartalmaz, mint például a San Diegó-i The Pearl Hotel

Fotó: Hotels.com

A Hotel.com által javasolt útvonal olyan hangulatos, gyöngyszemeket tartalmaz, mint a San Diego-i The Pearl Hotel és a Miamiban található Vagabond Hotel. Az szálláshelyek mindegyike 7,5 pontos, vagy magasabb vendégértékeléssel rendelkezik, óceánra néz, és a retró hangulatot kiegészítőkkel, dekorációkkal erősítik – a legtöbben még mindig megtalálhatjuk az eredeti, giccses dizájnelemeket az 1950-es évekbeli berendezésből.

Az út persze nem csak a medence melletti napozásról szól majd, a Retro Beach Motelier-nek ugyanis különböző offline tevékenységeket szerveznek és ezeket nem telefonnal, hanem egy régimódi polaroid fényképezőgéppel kell majd dokumentálnia.

Emellett a tengerparti kikapcsolódást segítő old-school kiegészítőkkel is felvértezik a retró utazót, többek között naptejjel, csíkos napernyőkkel, vintage napszemüvegekkel, napenergiával működő FM / AM rádióval, valamint hűtőtáskával, amiben tárolhatja a tengerparton az italokat.

"Az utazók manapság inkább az all-inclusive hoteleket és üdülőhelyeket keresik, amikor nyári kiruccanásaikat tervezik, de a mi Retro Beach Motelier-ünk bebizonyíthatja majd, hogy a tengerparti motelek is lehetnek ugyanolyan fényűzőek" – mondja Melissa Dohmen, a Hotels.com képviselője. Szavai szerint ezek az időtálló motelek nemcsak pénztárcabarátak, de szó szerint és képletesen is visszarepítik az időben a vendégeket, hogy igazán kipihenhessék magukat.

motelier

A Cambria Beach Lodge Kaliforniában. A hotelek mindegyikében retró berendezési tárgyak, dizájnelemek láthatók

Fotó: Hotels.com

Jelentkezni a Hotels.com amerikai oldalán lehet augusztus 5-ig. A pályázónak a jelentkezési lapon többek között olyan kérdésekre kell válaszolni, hogy "ha az '50-es évekbe utaznál, kivel töltenéd a tengerparti vakációdat", vagy hogy "miért egy tengerparti retró motel a tökéletes úti célod?"