Animal Cannibals videoklip a Budapest régió népszerűsítésére

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2016. január 26. 17:09

„Ezt a várost" című szerzeménye alapján készített Budapest környékét bemutató (Szentendre, Visegrád, Esztergom, Vác, Gödöllő, Ráckeve) videoklipet az Animal Cannibals.

A film – amelyet a Magyar Turizmus Zrt. három éven át használhat promóciós céllal – a fiatal, 20-as, 30-as korosztályhoz tartozó belföldi közönséget célozza meg lendületes és trendi zenei aláfestéssel.

A 3 perces videoklipet és annak 30 másodperces rövidített változatát az MT Zrt. külföldi és belföldi turisztikai célú rendezvényein, online felületein, valamint a szerzők Facebook és Youtube oldalán, illetve egyéb zenei csatornákon is vetítik. A néhány napja debütált klipet máris több mint 10 ezren töltötték le, a Facebook-os premier pedig kb. 20.000 felhasználóhoz jutott el.A régió legjelentősebb látnivalóit turisztikai szemlélettel bemutató hiánypótló alkotás két életvidám, bohém ifjú hölgy Budapest környéki kalandozásaira van felfűzve: friss finomságokat vásárolnak a ráckevei Duna-part csónakos piacán, belekóstolnak a csikóslegények világába Domonyvölgyben, önfeledten szaladgálnak keresztül-kasul a titokzatos szentendrei sikátorokon, kézműveskednek Szentendre belvárosában, csatacsillagot dobálnak és reneszánsz lakomán vesznek részt Visegrádon, bort kóstolnak Esztergomban, vagy éppen farkasszemet néznek a váci MementoMori kiállítás múmiáival.

A nemzeti marketingtevékenységben egyre fontosabb a fiatal célcsoport, hiszen ők részben a jelen, részben a jövő utazói, akik később családosként, seniorként is visszatérhetnek oda, ahol jól érzik magukat. Őket, de mára már az idősebb korosztályt is csak korszerű módszerekkel lehet elérni. A Magyar Turizmus Zrt. arra törekszik, hogy Magyarország régi és új arcát, a hagyományos és a korszerű turisztikai attrakciókat együtt mutassa be modern, lendületes és kreatív módon. Új módszereket, új eszközöket, új piacokat és új kínálati elemeket kell folyamatosan keresni annak érdekében, hogy a magyar turizmus sikertörténete folytatódhasson.

Az Animal Cannibals videoklipje erre a linkre kattintva érhető el.