Apartmanhotel nyílik Pécsen

Szerző: Vajk Brigitta

Forrás: turizmus.com

 2021. február 04. 14:32

Várhatóan májustól fogadja első vendégeit Pécs központjában a felnőttbarát Fibula Residence Hotel & Wellness.

A teljesen új építésű, öt épületből álló apartmanszálloda a felnőtt turistákra fókuszál, de rendezvényeknek, konferenciáknak is helyet ad – tájékoztatta szerkesztőségünket Dózsa Bernadett értékesítési és marketingvezető.

A hotel összesen 32 modern stílusú apartmannal és szobával rendelkezik.

A modern és elegáns lobby

Fotó: fibulahotel.hu

Az apartman részlegben, mely két épületet foglal magában egy és két hálószobás, 50-55 négyzetméteres apartmanok találhatók. A három épületet kitevő szállodai rész 17 szobája közül – a 25 négyzetméteres standard franciaágyas szobától a 44-50 négyzetméteres szuperior és studio lakosztályon át a kétszintes, 60 négyzetméteres VIP lakosztályig – többféle méretű komfortfokozatú szoba foglal helyet.

Kétszintes, két hálószobás apartman

Fotó: fibulahotel.hu

A hotel konferenciaterme és rendezvényekre is alkalmas pinceterme összesen 100 férőhelyes. Borkóstolásra is alkalmas pincéje 40 vendéget tud kiszolgálni.

Wellnessrészlege – mely klubrendszer alapján a nem szállóvendég előtt is nyitva fog állni – közel 400 négyzetméteren terül el, ahol medence, jakuzzi és szaunavilág, valamint különleges illatok, trópusi élményzuhany és egzotikus fényhatások szolgálják az egészséges életmód rajongóit.

A vendégek kényelmét egy kis „mediterrán udvar” is szolgálja, amely nem más, mint az öt épület által közrefogott,  pálmákkal díszített, hangulatos belsőkert.

A hotel egyik rendezvényterme

Fotó: fibulahotel.hu

A szálloda nem visz éttermet, csupán hidegkonyhát, így a vendégek igény esetén kontinentális reggelit rendelhetnek.

Mélygarázzsal és külső parkolóval egyaránt rendelkeznek, mint megtudtuk, a hotel neve – Fibula– arról a különleges régészeti leletről, egy hagymafejes fibuláról kapta a nevét, melyet a parkoló területén végzett, évekig elhúzódó ásatások során találtak.

Dózsa Bernadett elérhetőségei: sales@fibulahotel.hu; +36 30 327 3222

Kapcsolódó cikkek