Applikációval segíti vendégeit a Kolping Hotel

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 15. 16:31

Négy étterem, több lakóépület, rengeteg programhelyszín - elsőre nem mindig könnyű az alsópáhoki Kolping Hotel 10 hektáros parkjában eligazodni. Ezt felismerve a 20. jubileumát ünneplő családbarát szálloda az idei nyártól mobilapplikációval segíti a tájékozódást.

A hotel az alkalmazást második jubileumi ajándékként nyújtotta át vendégeinek. Az elsőnek, a szálloda kabalafigurájának, Bobónak gyerekkorát bemutató mesekönyvnek elsősorban a gyerekek örülhettek. Az applikáció ugyanakkor a családi pihenés közben a szülőknek segít, hogy mindig tudják, hol mi kezdődik éppen, és egyetlen élményről se maradjanak le. Az alkalmazás iOS és Android készülékekre is letölthető.

A vendégek néhány kattintással elérhetik az aktuális programokat, és a hoteltérképen azt is megkereshetik, merre induljanak az élményfürdőbe vagy éppen Bobóországba. A hasznos információk mellett az alkalmazásban regisztrálók pénzbeli előnyöket is élvezhetnek. Online kuponokat válthatnak be a szálloda szépség- és egészségközpontjában, a Hanami Beauty & Spa-ban vagy az éttermekben.