Áprilisban nyit a fiatalos vendégkörre építő H2 Hotel Budapest – fotók

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2021. március 01. 17:37

Stílusos és pénztárcabarát szálláshelyként, áprilisi nyitással hirdeti szolgáltatásait a Sas utcában lévő H2 Hotel Budapest, a H-Hotels.com első, német nyelvterületen kívüli egysége.

A hétemeletes épületben 157 világos, légkondicionált szoba kapott helyet. A lakóegységek nagy része standard, dupla vagy twin ágyas szoba, de a budapesti H2 Hotel a brand első egysége, amely 14 superior kategóriájú, erkélyes szobát is kínál. A ház 36 négyágyas szobával is rendelkezik, ezek családok, kisebb csoportok elszállásolására alkalmasak.

A hétemeletes szálloda lobbyja

Fotó: H2 Hotel Budapest

A szálloda éjjel-nappal nyitva tartó, H2 HUB névre keresztelt, bisztróétterme önkiszolgáló jelleggel működik és 180 férőhelyes. Ahogy a neve is mutatja, az étterem közösségi térként funkcionál, nyitva áll majd a külső vendégek előtt, közös kávézásra vagy egy gyors meeting megtartásához egyaránt ideális lehet. Az étterem közepén található látványkonyha a tervek szerint modern bisztróételekkel dolgozik, wrapek, burgerek, levesek, tészták, desszertek szerepelnek majd kínálatában.

Az autóval érkezők 56 férőhelyes mélygarázst használhatnak.

Az éjjel-nappal nyitva tartó étterem közösségi térként is funkcionál majd

Fotó: H2 Hotel Budapest

„Szállodánk a nemzetközi, fiatalos közönségre épít, a szabadidős utazók mellett az üzleti vendégeket is várja" – tájékoztatta szerkesztőségünket Sieber Anita szállodaigazgató. A szakember korábban a Stories Hotel Budapestben, illetve az Accent Hotels és az Accor kötelékében dolgozott.

F&B managerük, Tóth Krisztián a Mazel Tov étteremből, front office managerük, Baumann Bence a Ramada by Wyndham Budapest City Center Hotelből érkezett, a munkatársak toborzása folyamatos.

A 157 szoba nagy része standard kategóriájú, de vannak superior és családi szobák is

Fotó: H2 Hotel Budapest

A H-Hotels.com több branddel (H2 Hotels, H4 Hotels, H+ HOtels, Hyperion, H.omes, H.ostelt) képviselteti magát a szálláshelyek piacán, egységeik többnyire német nyelvterületen, Németországban, Ausztriában, Svájcban találhatók.

2021-re a lánc több, a H2 Hotels és a Hyperion márkához tartozó szálláshely megnyitását tervezi, Budapest mellett Düsseldorfban, Lipcsében, Salzburgban és Mainzban.