Áprilisban nyit a Hotel Vision Budapest a hajdani kisgazda székházban

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2020. január 28. 14:46

A négycsillagos butikhotel április elsején, a Continental Group ötödik tagjaként nyitja meg kapuit a Belgrád rakparton, 200 fős konferenciateremmel és tapas jellegű ételeket kínáló étteremmel.

A 82 szobát, 10 dunai panorámás luxusapartmant, nagy kapacitású konferenciatermet és egy kisebb wellnessrészleget is magába foglaló szálláshelyet részben az egykori kisgazda székház épületében, annak kibővítésével alakították ki.

Területét egészen a Molnár utcáig megnövelték, így kapott helyet a napfényes passzázzsal összekötött szárnyakban az összesen 82 darab, egyenként 23-25 négyzetméteres alapterületű szoba, a kor követelményeinek megfelelő, modern és attraktív berendezéssel.

A szobákat a kor követelményeinek megfelelő, modern és attraktív berendezéssel szerelik fel

Fotó: Continental Group

A 10 apartman igazán tágas és különleges lesz: átlagos méretük 110-130 négyzetméteres, mindegyik dunai panorámát kínál, hosszabb távra is kényelmes tartózkodást biztosít.

Aki különleges élményre vágyik, a 200 négyzetméteres suite-et is választhatja.

Flesch Tamástól, a Continental Group ügyvezető igazgatójától megtudtuk: a butikhotel igazi belvárosi szállodaként üzemel majd, előnyös fekvése miatt várhatóan a városlátogatásra és az üzleti útra érkezők körében is népszerű lesz.

Az üvegátriumos lobbi, a közepén található üde belső kerttel egyedivé, a 200 fős konferenciaterem pedig sokoldalúvá teszi a házat.

Az elegáns, tágas, üvegátriumos lobbi

Fotó: Continental Group

A vendégek kikapcsolódására gondolva egy kisebb finn- és infraszaunát és konditermet is kialakítottak, a falak között kávésarok üzemel majd. A közel 60 gépkocsi számára alkalmas, 3 szintes mélygarázst a szabad kapacitás függvényében bárki használhatja, ennek a belvárosi helyszínen várhatóan nagy vonzereje lesz.A földszinti Tapas Fino Étterem szintén dunai panorámával büszkélkedik. Könnyed eleganciája, a magas minőségű tapas ételek és a jó borok miatt a hazai és a külföldi vendégek kedvelt találkozási helye lehet. Az egységet a cégcsoport saját maga üzemelteti.

A szálloda leendő igazgatója, Huszár Bálint aktívan részt vesz a nyitás előkészületeiben. A szakember korábban a Sofitel igazgatóhelyettese volt, egy éve csatlakozott a Continental Group csapatához.