Újra az Aquaworldben csaptak össze az erősemberek

Forrás: turizmus.com

 2024. május 06. 17:30

A világ 12 legjobb erősemberének összecsapását nézhette meg a magyar közönség április 27-én az Aquaworld Resort Budapest hotel és élményfürdőben.

A bajnokok ligáján 11 országból érkezett versenyzők összesen öt versenyszámban mérhették össze erejüket, úgymint autófelhúzás, hordópakolás, koffercipelés, vikingnyomás és a conan kör.

A látványos és izgalmas eseményen két magyar versenyzőnek, Vérő Alexnek és a többszörös magyar bajnok Juhász Péternek is drukkolhattak az élményfürdőbe ellátogató vendégek.

A verseny végig kiélezett volt, de végül a lengyel Adam Roszkowé lett az elsőség.

Juhász Péter a dobogó 3. fokára állhatott fel, míg Vérő Alex szabadkártyásként, remek versenyzéssel a középmezőnyben végzett.

A bajnokok öt versenyszámban mérték össze az erejüket

Fotó: Aquaworld Resort Budapest

„Óriási megtiszteltetés volt számunkra, hogy 2013 után ismét az Aquaworld élményfürdőt kérték fel a rangos esemény helyszínéül a szervezők. A több hónapos előkészületek eredményeként azt mondhatjuk (nemcsak mi, de a versenyzők és a szervezők is egyöntetűen), hogy a 16 állomásos versenysorozat egyik legjobb versenyét láthatták vendégeink az Aquaworld strandján.

A helyszín unikális, az idő remek volt, a nézők nagyon kitettek magukért, a versenyzők pedig emberfeletti teljesítménnyel rukkoltak elő. Azt gondolom, hogy az ilyen volumenű események nagyon kellenek a hazai turizmusnak. A versenyt több mint száz országban közvetítették, számos nemzetközi médium számolt be róla, ráadásul nemcsak az Aquaworldben, hanem Budapest több frekventált helyszínén is feltűntek az óriások, népszerűsítve a rendező várost” – nyilatkozta lapunknak Kiss Szabolcs, az Aquaworld Resort Budapest marketingvezetője.